• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.11.2021

16:25

TUGA U DOMU NAŠE POZNATE VODITELJKE! Potresnim rečima se oprostila od člana porodice - izgubila osobu koja joj je bila velika podrška!

printscreen instagram/tijanaprica

Estrada

TUGA U DOMU NAŠE POZNATE VODITELJKE! Potresnim rečima se oprostila od člana porodice - izgubila osobu koja joj je bila velika podrška!

Podeli vest

Voditeljka Tijana Prica podelila je tužne vesti iz svog doma, a na društvenim mrežama se oprostila od člana porodice.

Naime, Tijana je na Instagram profilu objavila da joj je preminuo deda Miloš, koji je, kako je istakla, bio profesor u penziji dok je studirala novinarstvo na Političkim naukama i bio joj je podrška sve vreme dok je radila i školovala se. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Prica (@tijanaprica)

Dok sam studirala Fakultet Političkih Nauka i radila na televiziji "Pink" svi su me pitali kako postižem da spremim ispite, moj odgovor je bio imam njega - deda Miloša, profesora u penziji, on je čitao na hiljade strana o kojima smo dugo diskutovali i tako pripremali moje ispite! Hvala ti deda za sve! - napisala je voditeljka "Premijere" uz emotikon slomljenog srca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija