• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2021

20:50

PAPARACO! Rijaliti drugarice provele dan u šopingu pre Majinog ulaska u "Zadrugu"

Informer

Estrada

PAPARACO! Rijaliti drugarice provele dan u šopingu pre Majinog ulaska u "Zadrugu"

Podeli vest

Iva Grgurić spremila je Maju Marinković za Novu godinu, koju će proslaviti u Pinkovom rijalitiju! Ekipa Hita pratila je u stopu popularnu starletu pred njen ulazak u "Zadrugu 5" i ulovila je u društvu pobednice treće sezone dok su zajedno bile u šopingu!

Maja je očigledno rešila da zatraži Ivinu pomoć oko odabira haljina koje će nositi u Pinkovom šou-programu, pošto je Grgurićeva počela da se bavi kreiranjem garderobe! Marinkovićeva je poželela da u nekoj od Ivinih kreacija zablista na dočeku Nove godine, koji će provesti pred kamerama.

U butik u kom se prodaju modeli atraktivne Hrvatice stigle su posle podne, a Maja je sa sobom povela i psa Lea, od kog se tih dana nije odvajala. Iva joj je strpljivo pokazivala haljine, a aktuelna učesnica rijalitija nije krila oduševljenje. Isprobala je čak dvadeset odevnih kombinacija!
- Mora sve da pršti! Nisam džabe ugradila ovolike silikone, želim da mi haljina istakne grudi. Najviše volim dubok dekolte i gola leđa! Ma da bude golo sve do početka guze - objašnjavala je Maja Ivi šta tačno želi, a ova joj je pronalazila upravo takve komade.


Marinkovićeva je na kraju odabrala pet haljina koje će nositi na imanju u Šimanovcima u posebnim prilikama. Za to vreme je i Grgurićeva ostavila nekoliko komada sa strane, kako bi i ona zablistala u "najluđoj noći"!
Drugarice iz rijalitija su nekoliko sati provele u biranju stvari, pa su iz radnje izašle tek kada je pao mrak. Maja je do kola došla s punim kesama, a Iva joj je pomogla da ih spakuje u gepek automobila, pa je učesnica "Zadruge 5" otišla u radnju sa cipelama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija