• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

03.12.2021

07:45

NEMAM DEČKA TRI GODINE, NIKO NE SME DA MI PRIĐE! Nataša Bekvalac posećuje PSIHIJATRA zbog emotivnog statusa!

Marko Đoković

Estrada

NEMAM DEČKA TRI GODINE, NIKO NE SME DA MI PRIĐE! Nataša Bekvalac posećuje PSIHIJATRA zbog emotivnog statusa!

Podeli vest

Nataša Bekvalac tvrdi da tri godine nije bila ni sa jednim muškarcem jer niko ne sme da joj priđe! Pop pevačica kaže da joj je fantastično bez partnera i da ne brine što se toliko dugo nije pojavio 'onaj pravi'.

Sa pop zvezdom razgovarali smo i o hrani, cigaretama i društvenim mrežama, ali nas je najviše zaintrigirao njen emotivni status.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Psihijatar kaže da ne treba da me zabrinjava što već tri godine nemam partnera. Ne znam zašto mi muškarci ne prilaze... Ne smatram sebe jakom ženom da bi oni imali toliki strah od mene.

Kakav je život bez muškaraca?
- Fantastičan.

A bez cigareta? Pre nekoliko meseci si ponovo ostavila pušenje.

- Pa, vidite kako se kiselo smejem... Frka mi je, ali ne želim više da zapalim cigaretu.
Poznato je da je i hrana bila tvoj veliki porok...

- I dalje imam noćna prejedanja i ponekad kradem slatkiše od dece. Ako mogu dva meseca da vodim računa šta jedem, mogu nekad i da se rasturim od hrane!

Šta misliš, da li te bivši muškarci gledaju kao prijatelja?

- Kako koji. Uglavnom me gledaju kao neprijatelja.
Po čemu ćeš sve pamtiti 2021. godinu?

Foto: TV Pink printscreen

 

- Nemojte mi da me pitate, jer na terapijama učim da se ne osvrćem unazad. Prošlost ostaje iza nas, a mi treba da mislimo na budućnost. Tako kaže moj psihijatar.

Na*ebali ste kada vam deca uđu u pubertet

Da li ćeš stariju ćerku Hanu povesti na svoj novogodišnji nastup?
- Ona ne sluša ni mene, ni moju muziku. Sada je u periodu kada su joj svi više kul od mene. Shvatićete me kada budete imali dete u pubertetu. Kad napune 15 godina - na*ebali ste.
Hoćeš li te večeri proveravati ćerku preko poruka gde je i šta radi?
- Neću, tata će joj biti 'policajac' te večeri, a ja ću da radim. U "najluđoj noći" nastupam u jednom beogradskom hotelu i sva mesta su već rasprodata. 

Koliko novca trošiš na garderobu? Jesi li čula da kupoholičarke duže žive?

- Nisam ja od tih žena! Je l' ima nešto drugo što produžava život, pa to da radim? Ja mislim da kupovina skraćuje život, a možda samo na trenutak usreći čoveka... Moji ormari su poluprazni.

Foto: TV Pink printscreen

 

Zašto te nema na Tviteru?

- Obožavam tu društvenu mrežu, ali moji saradnici su mi zabranili da otvorim nalog. Kažu da se ja tu ne bih snašla. Ljudi na Tviteru su mnogo duhoviti i često me nasmeju.

Kada ćeš na odmor?

- Odmah posle dočeka Nove godine. Retko idem na odmore, ali ću otputovati negde sa ćerkama. Ne znam još gde ćemo, u našoj zemlji ima zaista predivnih predela gde možemo da uživamo.

Šta savetuješ svoju decu?

- Hani govorim da je bitno da odabere posao koji voli, pa će joj ceo život biti igra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija