• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: JelenaT

06.12.2021

18:01

BAJA Mali Knindža ima tri LEPOTICE! Evo kako IZGLEDAJU i čime se BAVE!

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

BAJA Mali Knindža ima tri LEPOTICE! Evo kako IZGLEDAJU i čime se BAVE!

Podeli vest

Baja Mali Knindža, otac je šestoro dece. Međutim, njegove tri ćerke, Smiljana, Ljiljana i Anđela, privlače najveću pažnju javnosti

Pevač Mirko Pajčin, daleko poznatiji kao Baja Mali Knindža, trudi se da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti. Međutim, jednom prilikom, za Hit informer, progovorio je o svojoj deci.

- Svi su talentovani, samo ja to ne potenciram. Ljiljana je u sportu, teniserka. Smiljana je pri medicini, a Nenad uči saobraćaj, kao i ja što sam. Nikad nisam voleo školu, ali eto, nisam mogao ni da verujem da je moj sin upisao isto što i ja. Anđela je isto dobra, ona radi produkciju. Biće odlična, to mi je najmlađa ćerka, istakao je ponosni otac.

Pored maloletnih sinova, najveću pažnju javnosti privukle su njegove ćerke Smiljana, koja je najstarija među njima, Ljiljana i Anđelija, koje su izrasle u prave lepotice.

I pored činjenice da svoje porodično gnezdo drži daleko od šire javnosti, nedavno je na društvenim mrežama objavio fotografiju svoje, srednje po starosti, ćerke. Tom prilikom napisao ispod fotografije "Moja Ljiljana, dvadeset i tri godine! Kad pre! Voli te tata."

 

 

Ljiljana je veoma popularna na mrežama, te često dobija komplimente ispod fotografija. Ona živi u Americi i bavi se tenisom.

 

 

Najstarija, Smiljana, atraktivna crnka, takođe popularna na društvenim mrežama, patriotski je tip ličnosti i vrlo privržena porodici.

 

 

 

Njegova najmlađa ćerka, Anđela, prošle godine je postala punoletna. Proslavu rođendana, svojom pojavom i jedinstvenim glasom, upotpunio je otac slavljenice.

Proslavu rođendana možete pogeldati na ovom linku.

Baja Mali Knindža ne krije sreću zbog mnogobrojne porodice, ali napominje da su, možda, finansije jedini problem, kada ste glava tako velike kuće.

- Promenio sam se kada sam stekao veliku porodicu, imam šestoro dece. Ja smatram sebe mađioničarem. Samo vrtići i troškovi preko 1.300 evra mesečno. I eto, opet nigde nisam zakasnio. Malo više se sada bavim sa mlađima. Oni imaju sada dve, tri godine. Pre nisam imao vremena mnogo za decu, pogotovo za ove starije, prokomentarisao je on.

Podsećamo, Baja Mali Kninža, popularnost je stekao tokom rata u bivšoj Jugoslaviji pevajući pesme ratne rodoljubive tematike.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija