• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

06.12.2021

15:22

KOMŠIJE RASKRINKALE MARIJANU MIĆIĆ! Voditeljka u KOMŠILUKU sve OPOMINJE, glavna je u KUĆNOM SAVETU, a svi se pitaju samo JEDNO!

printscreen instagram/micicmarijana

Estrada

KOMŠIJE RASKRINKALE MARIJANU MIĆIĆ! Voditeljka u KOMŠILUKU sve OPOMINJE, glavna je u KUĆNOM SAVETU, a svi se pitaju samo JEDNO!

Podeli vest

Marijana Mićić broji sitno do porođaja, a njene komšije otkrile su kakva je voditeljka pri-vatno.

Komšije tvrde da Marijanu često viđaju sa partnerom Milošem Marjanovićem, sa kojim čeka dete.

- Ona je vrlo ljupka i fina. Viđamo ih često u kraju kako zajedno, zagrljeni šetaju, imaju i kućnog ljubimca. Marijana je preslatka, svi se raduju zbog prinove u našem komšiluku. Njeno dete će se sigurno igrati u obližnjem parku sa ostalom decom. Voditeljka će biti sjajna majka. To se vidi na prvi pogled. Ima manire i stav, a to je dobar preduslov za novu ulogu koja je čeka - rekla je komšinica.

 

 

Komšije Marijane Mićić hvale i njenog partnera, ali im nije jasno zbog čega se oni još nisu venčali.

- Miloš je divan. Često dolazi u prodavnicu kako bi kupio osnovne potrebštine za kuću. Ranije je to činila Marijana, ali sad ona njemu da spisak i on sve kupi. Uvek je nasmejan. Pitali smo ga za prinovu, samo se nasmejao. Vidi se da je srećan i to ne krije - istakla je prodavačica u obližnjem marketu, dok druga komšinica nije mogla da shvati zašto Marijana i Miloš još nisu stali na "ludi kamen".

- Viđam ih zajedno. Ali mi nikako ne ulazi u glavu zašto se njih dvoje nisu još venčali. Tolike godine žive zajedno. Otkud znam, to je valjda danas neka moda. Mladi ljudi misle da su najpametniji, ali ja mislim da je to pogrešno. Ništa lepše nego da imaš taj papir, da si lepo u braku sa nekim, ne znam na šta ovo danas liči, ali dobro, druga su vremena. Lepo se oni slažu. Samo ne znam zašto se ne uzimaju, sad će i dete da dobiju - izjavila je gospođa koja živi u istoj zgradi kao i popularna voditeljka.

 

 

Marijana se nedavno i vakcinisala, a kako kaže, ljubazni gospodin, koji živi u njenoj zgradi, ona je glavna u zgradi za održavanje kućnog reda i opominje ljude koji se ne pridržavaju epidemijoloških mera.

- Sad naročito od kako je u drugom stanju vodi računa o zdravlju. Video sam iz novina da se vakcinisala, a po zgradi, kad neko prođe bez maske, ona ga opomene. Velika je čistunica. U kućnom savetu je glavna. Voli da sve bude cakum pakum, a tako i treba, ako mene pitate - rekao je on.

Foto: Zoran Sinko

Marijana Mićić

Marijanu vole i prodavci u pet šopu koji obilazi.

- Da, ona je ovde redovan kupac, vrlo je ljubazna. Za svog ljubimca bira samo najbolje, zaista sve najlepše o njoj mogu da kažem - rekla je prodavačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija