• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand online

10.12.2021

18:49

MINA KOSTIĆ NE KRIJE SREĆU - PEVAČICA PRIZNALA: Konačno sam svoju ljubav dala nekome ko me nikad nije razočarao!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

MINA KOSTIĆ NE KRIJE SREĆU - PEVAČICA PRIZNALA: Konačno sam svoju ljubav dala nekome ko me nikad nije razočarao!

Podeli vest

Mina Kostić dugi niz godina je na estradi, a često je znala da otkrije detalje iz privatnog života, pa tako mnogi znaju da je pevačica imala teško detinjstvo, što se, kako je rekla, odrazilo na njene pogrešne izbore kada su muškarci u pitanju.

Mina je bila u braku sa pevačem Igorom Kostićem sa kojim ima ćerku Anastasiju.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Mina Kostić

- Moram da otkrijem jednu istinu, kao mala nisam imala sve od roditelja što ja pružam sada svom detetu, a stalno sam vapila za ljubavlju. Stalno sam pravila greške u izboru muškaraca jer tražila sam ljubav i od svojih prijatelja i drugarica, a oni to nisu umeli, nisu znali da pruže - otkrila je pevačica.

Iako je nakon braka sa Igorom javnosti prikazala novog dečka sa kojim je u emotivnoj vezi uživala tri godine, došlo je do raskida. Mina već neko vreme uživa u samoći, a pevačica izgleda nikad lepše.

- Ljubav se ne traži ona se stvarno dešava. Ljubav se meni desila posle Igora, ja sam tad dugo bila sama, nekih šest godina. Jednostavno mi se desila ljubav, svi ste ga upoznali, znali ste ko je šta je. Sad će pune tri godine kako nismo zajedno. Ali konačno znam šta hoću i šta neću. Konačno sam svoju ljubav dala nekome ko me nikad nije razočarao i prodao, ko mi je uvek uslišio molitve, a to je Bog - rekla je Mina.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Mina Kostić

- Stvarno sam ja sa sobom zadovoljna, valjda tako i zračim i onda svi misle da imam nekoga, još kada kažu dečka, meni je to katastrofa, mogu samo da imam prijatelja, ali nemam ga, pa ne bih imala razloga da krijem - istakla je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija