• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf

11.12.2021

13:32

OGLASIO SE OTAC BAKE PRASETA NAKON ŠTO JE BOGDAN SASLUŠAN U POLICIJI! Sveštenik poručio samo jedno!

printscreen

Estrada

OGLASIO SE OTAC BAKE PRASETA NAKON ŠTO JE BOGDAN SASLUŠAN U POLICIJI! Sveštenik poručio samo jedno!

Podeli vest

Sveštenik Nenad Ilić, otac Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase, oglasio se nakon što je njegov sin priveden u svojstvu građanina u Odeljenje za VTK MUP RS radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukić koja je koristila nadimak “Kika” na društvenim mrežama.

Ilić nije želeo da komentariše povezanost sina sa smrću mlade influenserke.

Foto: printscreen

 

- U romingu sam, požurite molim vas - ubrzavao je razgovor, a na pomen imena tragično preminule jutjuberke rekao je:

- Čuo sam, strašno mi je žao i ne zna šta da kažem - rekao je sveštenik za domaće medije.

Foto: Informer DN/Aleksandar Jovanović Cilev

 

Bogdan Ilić zvani Baka Prase dao je izjavu u odeljenju za Viskotehnološki kriminal MUP o svim poznatim okolnostima u vezi sa smrću Kristine Đukić, koja je koristila nadimak Kika na društvenim mrežama. On je negirao odgovornost za događaj. Na saslušanju je rekao da je sukob postojao pre dve godine, ali da su se on i preminula Kristina Đukić pomirili i počeli da razgovaraju o saradnji.

Podsetimo, Kika je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mađom populacijom. Rođena je u Beogradu, imala je samo 21 godinu i bila je jedna od retkih devojka gejmerki kod nas, a u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija