• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: A. Crnomarković

14.12.2021

14:28

KIKINA MAJKA NA GROBU ODRŽALA POTRESAN GOVOR Njene reči će vam naterati suze na oči

Informer.rs/A.C.

Estrada

KIKINA MAJKA NA GROBU ODRŽALA POTRESAN GOVOR Njene reči će vam naterati suze na oči

Podeli vest

Majka Kristine Kike Đukić, Nataša oprostila se od svoje naslednica potresnim govorom.

Ona je na grobu svoje mezimice jedva govorila, ali je smogla snage da uputi poslednji pozdrav svojoj ćerki.

Nesrećna žena je poručila da joj je mnogo teško zbog gubitka deteta.
Bebo, otišla si i nikada niko neće moći da zauzme tvoje mesto. Ti si bila dokaz da anđeli zemljom hodaju. Drago mi je jedino što si otišla na bolje mesto gde nema mržnje i pakosti - rekla je Kristina majka. 

Nakon što je održala govor, Nataša je u raku ubacila tekst pesme "Kristina gde si sad kad kiše padaju", nakon čega je zajecala na sav glas. Prijatelji su joj prilazili i pridržavali su je kako se nesrećna žena ne bi srušila nad grobom svoje ćerke.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija