• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

18.12.2021

07:30

CECA RAŽNATOVIĆ I BOGDAN SREJOVIĆ GODINU DANA U VEZI! Evo kako će proslaviti godišnjicu - kupila mu je i poklon!

Estrada

CECA RAŽNATOVIĆ I BOGDAN SREJOVIĆ GODINU DANA U VEZI! Evo kako će proslaviti godišnjicu - kupila mu je i poklon!

Podeli vest

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović danas proslavljaju godinu dana ljubavi na bazenu u njenoj vili!

Pevačica i menadžer nisu želeli pompezno slavlje, već je Ceca organizovala romantičnu večeru samo za njih dvoje. 

Foto: Marko Đoković

Ceca i Bogdan proslavljaju godinu dana veze

- Iako su mnogi mislili da će Ceca i Bogdan napraviti žurku, njih dvoje su želeli da intimnom večerom obeleže godinu dana ljubavi. Odlučili su da to bude pored bazena u Cecinoj vili na Dedinju. Odustali su od večere u restoranu kako bi izbegli znatiželjne poglede. Hteli su da uživaju jedno u drugom - priča izvor blizak pevačici i dodaje:

- Ceca je od svoje kuvarice naručila posna jela, jer ona i Bogdan poste ceo Božićni post. Naravno da je spremila i poklon, ali nije htela da mi otkrije o čemu je reč. 

Papir kvari sreću

Ceca ne krije da je posle mnogo godina konačno srećna u ljubavi. 

- Zaljubljena sam! Pa, sme i Ceca da bude zaljubljena! Ali, ne volim da eksponiram privatni život. I drugim ljudima se dešava ljubav, zašto ne bi i meni. I ja sam od krvi mesa - rekla je pevačica i dodala da svakog dana slavi ljubav sa Bogdanom:

Foto: Informer DN/Aleksandar Jovanović Cile

Ceca i Bogdan u provodu

- Nama je svaki dan kao godišnjica. Lepo mi je u vezi, srećna sam i zadovoljna. I on takođe. To je najbitnije. 

Iako voli svog dečka, Ražnatovićeva ne planira da stane na ludi kamen. I ona i Bogdan su imali priliku da budu u braku i shvatili su da taj "papir" nije garancija ni za šta. 

- Što bih se udavala?! Papir samo kvari sreću. Ja sam se udavala, videla sam da to može da bude sjajno, prelepo, fantastično, ali meni sada papir apsolutno ne znači ništa. Hoću da se zabavljam - iskrena je folk diva. 

Vodila ga na Kipar

Ceca i Bogdan započeli su vezu 18. decembra prošle godine na slavlju zajedničke prijateljice. Krili su se mesec dana, a onda su u januaru počeli da se zajedno pojavljuju u javnosti. Potom su zajedno otputovali na Jahorinu, a onda i na Kopaonik, gde su poveli i Bogdanovu ćerku Iskru, koju je dobio u braku s misicom Zoranom Tasovac. Pevačica i menadžer uživali su letos i u njenoj kući na Kipru, odakle su objavljivali fotografije na kojima se vidi da su zaljubljeni do ušiju i da uživaju u svakom zajedničkom momentu. 

Slava u krugu porodice

Ceca će ove godine na krsnu slavu Sveti Nikola pozvati samo porodicu i najbliže prijatelje. Ona je smanjila broj zvanica zbog pandemije koronavirusa, pa će tako u nedelju u njenu vilu doći ćerka Anastasija sa dečkom Đorđem Kuljićem, sin Veljko sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom i nekolicina najbližih prijatelja. Tu će, naravno, biti i Cecin dečko Bogdan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija