• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

17.12.2021

23:57

NADA TOPČAGIĆ POZITIVNA NA KORONU! Evo u kakvom je pevačica zdravstvenom stanju - oglasio se njen suprug!

Instagram/topcagicnada

Estrada

NADA TOPČAGIĆ POZITIVNA NA KORONU! Evo u kakvom je pevačica zdravstvenom stanju - oglasio se njen suprug!

Podeli vest

Nada Topčagić pozitivna je na koronavirus i trenutno se nalazi u svom stanu u Beogradu.

Naime, pevačica je u izolaciji, dok je njen suprug Zlatko u njihovoj kući na Tari.

Foto: Printscreen You Tube

Nada Topčagić pozitivna na koronavirus

- Nada je morala da se izoluje i sada je sama u Beogradu, dok rezultat ne bude bio negativan. Ne želi da Zlatka izlaže riziku, pa je odlučila da bude sama. Imala je blago povišenu temperaturu, sada je bolje, nije izgubila čulo ukusa i mirisa. Drži se! Malo je nervozna jer nije navikla da bude razdvojena od Zlatka, ali preguraće još nekoliko dana, nada se brzom oporavku - rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

- Nada kod sebe čak nema ni telefon, kako je ne bi uznemiravali i zvali konstantno i ispitivali kako je. Njen telefon je sada kod Zlatka - otkriva izvor, a ove navode potvrdio je i Nadim suprug.

Foto: printscreen

Nada Topčagić

- Istina je da Nada ima koronu, ali dobro se oseća, već je sve prolazi. Ona je u Beogradu. Najteže nam pada što smo sada razdvojeni, ali nadam se da će već za koji dan test biti negativan i da ćemo opet biti zajedno - rekao je Zlatko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija