• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tvin

22.12.2021

12:36

POTREBNO JE VREME DA ODBOLUJETE KADA IZGUBITE NEKOG KOGA VOLITE! Snežana Đurišić otkrila da li se čula sa Anom Bekutom!

printscreen

Estrada

POTREBNO JE VREME DA ODBOLUJETE KADA IZGUBITE NEKOG KOGA VOLITE! Snežana Đurišić otkrila da li se čula sa Anom Bekutom!

Podeli vest

Snežana Đurišić prošla kroz gubitak voljene osobe

Na snimanju Grandovog novogodišnjeg programa Snežana Đurišić rekla je kako joj je jedina želja u narednoj godini da se vratimo normalnom životu i da se korona okonča.

- Ako se vratimo dve godine unazad, nikada nam bolje nije dato do znanja koliko je zdravlje bitno i koliko mi ustvari na zdravlje mislimo samo onda kada ga nemamo, ističe Snežana. 

Đurišićeva nam je otkrila kako se čuje sa svojom koleginicom i prijateljicom Anom Bekutom i kako se ona dobro oseća. 

- Ani sam izjavila saučešće. Milutin je dugo bio bolestan i, kada je umro, svi članovi žirija Zvezda Granda , nazvali su je i rekli da može da računa na njih šta god joj bude potrebno.

Na pitanje koji je ključ njene uspešne dugogodišnje karijere, Snežana naglašava kako je generacija pevača kojoj ona pripada imala sreće da stvara karijeru u vreme kada se znao red i kada je pevač mogao da bude samo onaj ko ume da peva. Za nas kojima je bog dao talenat to je bila velika sreća i mi smo davali sve od sebe da u tome uspemo. Buduće zvezde savetujem da budu vredni, odgovorni, uporni i radni. 

-Njeno veličanstvo - pesma - od krucijalnog je značaja. Imati sreću da dobijete dobru pesmu je nešto što je važno jer dobra pesma traje za razliku od "jogurt" varijanti. Privatno ne slušam često narodnu muziku. Volim šlagere, pesme 60- ih, 70-ih i 80 -ih godina prošlog veka. 

Snežana tvrdi da, dokle god je Srba, narodna muzika će postojati, iako se neki drugi žanrovi trude da je skinu sa trona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija