• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam.rs/Informer.rs

24.12.2021

21:32

PEVAČICA DOŽIVELA DRAMU! Slavica Ćukteraš ponovo zaražena KORONAVIRUSOM, otkrila kako se sada OSEĆA!

Estrada

PEVAČICA DOŽIVELA DRAMU! Slavica Ćukteraš ponovo zaražena KORONAVIRUSOM, otkrila kako se sada OSEĆA!

Podeli vest

Pevačica Slavica Ćukteraš ponovo je zaražena korona virusom zbog čega je odmah otkazala nastupe

Pevačica je već preležala koronu pre godinu i po dana, kada je situacija bila veoma ozbiljna. Sada je, kako kaže, mnogo bolje.

- Dobro se osećam, sada je potpuno drugačije u odnosu na prošli put. Imala sam dva dana temperaturu oko 37, ali inače ništa više, osećam se kao da mogu "volu rep da iščupam" - našalila se Slavica, pa nastavila:

Foto: Printscreen You Tube

Slavica Ćukteraš

- Ja sam fenomen, nisam izlazila iz kuće mesecima, odlučim da radim i odmah se zarazim. Nastupala sam prošle nedelje u Bosni i Crnoj Gori, ne mogu sad sa sigurnošću da kažem da sam se baš tamo zarazila, ali pretpostavljam. Tako mi je i prošli put bilo, posle karantina smo zakazali nastup, odradila sam ga i potom bila pozitivna na korona virus.

Kako kaže, jako joj je žao što neće moći da se druži sa beogradskom publikom, ali i što je morala da otkaže ostale nastupe.

- Radovala sam se druženju sa mojom publikom u Beogradu, nisam dugo pevala tu. Srećom, ostale nastupe nismo reklamirali još uvek, tako da će samo biti pomereni datumi. Svakako ću se i sa Beograđanima družiti, a svi će biti obavešteni na vreme - kaže Slavica.

Za razliku od prošlog puta, Slavica je sada sama u izolaciji u svom domu, dok je njena ćerkica kod svog tate, pevačicinog bivšeg muža.

- Ona je nekoliko dana već kod tate, još pre mojih nastupa, srećom. To mi je mnogo olakšalo, ja znam da ću biti dobro i negativna već za nekoliko dana, doktor mi je objasnio da je situacija sad malo drugačija, a i svako je priča za sebe - kaže Slavica.

Foto: informer.rs

Slavica Ćukteraš

Podsetimo, Slavica je na leto prošle godine bila zaražena koronavirusom, a izolaciju je provela sa koleginicom i prijateljicom Milicom Todorović. Obe su bile u ozbiljnoj situaciji, ali srećom nisu morale da idu u bolnicu, već su sve vreme bile kod kuće.

Nedugo potom Slavica je na dva dana završila u bolnici, kada je imala gnojnu anginu, a pre nekoliko meseci je u bolničkoj postelji provela nekoliko nedelja zbog povrede oka. Taman kada se dovoljno oporavila, te krenula da radi, pevačicu je opet zadesila drama, ali srećom, ovog puta mnogo manja nego ranije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija