• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2021

11:32

EVO KOME JE PRETILA JOVANA JEREMIĆ Reč je o poznatoj voditeljki

Printscreen You Tube

Estrada

EVO KOME JE PRETILA JOVANA JEREMIĆ Reč je o poznatoj voditeljki

Podeli vest

Jovana Jeremić izazvala je opštu pometnju juče ujuturu u Jutarnjem programu kada je počela da preti portparolki jednog javnog preduzeća.

Jeremićeva je odlepila što joj nije obezbedila sagovornika rudara za emisiju, pa joj je poručila da će se žaliti direktno predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. 


Informer je eksluzivno otkrio o kome se radi! Naime, Jeremeićeva je pretila bivšoj koleginici Zvezdani Jovanović Popović koja je zaposlena u EPS. 
- Jovana je poludela zato što je Zvezdana i sama bila novinar, pa vrlo dobro zna koliko je važno blagovremeno obezbediti sagovornika. Mislim da će ovaj skuob tek kulminirati - kaže naš izvor.

Foto: Tanjug

Zvezdana Jovanović Popović

Jovana nije želela da nam potvrdi da se radi o njenoj bivšoj koleginici, ali nam je rekla pod kojim uslovima će otkriti njeno ime.
- Još uvek neću izneti ime portparola koji nije odradio svoj deo posla i nije mi obezbedio sagovornika za emisiju. Više to neću tolerisati nikome! Od sada ću svako sledeće ime javno obelodaniti. Ja nikog ne zovem da se sa njim zabavljam, pijem kafu ili tračarim već da dobijem odgovore na pitanja koje gledaoce zanimalju. Ukoliko pi-ar ne može da obezvedi sagovornika, on onda ne može više da bude na tom mestu na kom se nalazi i ne može više da radi taj posao - kaže Jovana za Informer.

Foto: Printscreen You Tube

Jovana Jeremić


Ona poručuje da ne beži od javnog sukoba sa ljudima koji ne rade svoj posao.
- Apsolutno objavljujem rat svakome ko bude postupao tako sa nama novinarima. Sa nama više niko ne može da se šali. Mi radimo naš posao pošteno, a onda i ovi drugi moraju da ga rade pošteno. Ne može u medije da se izlazi samo kada su lepe stvari, a kada je havarija da se svi sklanjaju. Nema sklanjanja!Kao što se ja slikam i kada mi je lepo i kada mi je teško, ima i oni da daju odgovore na pitanja kada naprave sami havariju. Reč je o portparolki javnog preduzeća i zbog toga ću se bez ustezanja sledeći put obratiti predsedniku - izričita je Jeremićeva. 


Jovana Jeremić se i javno na televiziji Pink obratila pomenutoj portparolki, a ovaj snimak izazvao je lavinu komentara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Arhitekt

pre 2 godine

Da li bi bili tako ljubazni da nas sve skupa poštedite i to zauvek lika i dela ove osobe ? Mislim naravno na Jovanu Jeremić.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji
Društvo

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji

Kroz projekat Lokalnog investicionog razvoja (LIID) svih 145 opština i gradova u Srbiji dobiće ukupno 265 miliona evra bespovtatne pomoći za projekte u tim lokalnim samoupravama, a ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kaže da su lokalni projekti podjednako važni kao i auto-putevi i pruge, jer podižu kvalitet i komfor života ljudi u mestima u kojima žive.

04.07.2024

10:22

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija