• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2021

17:57

NOVI ŠOK SNIMAK Zvezdana ima ogromnu platu, a ne radi svoj posao JOVANA JEREMIĆ IZNELA NOVE DETALJE

Promo/Instagram

Estrada

NOVI ŠOK SNIMAK Zvezdana ima ogromnu platu, a ne radi svoj posao JOVANA JEREMIĆ IZNELA NOVE DETALJE

Podeli vest

Jovana Jeremić iznela je za Informer nove detalje sukoba sa portparolkom EPS Zvezdanom Jovanović Popović. Voditeljka Pinka poručuje da portparolka javnog preduzeća ne može da ne radi ništa, a da prima ogromnu platu.

Jovana je po prvi put javno rekla da su saznanja Informera bila tačna i da je mislila na bivšu koleginicu kada je ispljuvala u Jutarnjem programu:
- Otvoreno mogu da potvrdim da se radi o toj ženi, portparolki EPS-a. Imam sve dokaze i našu kompunikaciju putem mejla. Ja nisam tražila direktora EPS-a, ja sam tražila običnog rudara za sagovornika koji će da dođe i ispriča sve. Nisam htela da ih prikažem na negativan način, iako sam mogla jer su mleli blato umesto uglja. Htela sam da napravim priču o tome kako su rudari vredni i kako su za 24 sata osposobinili ceo sistem da funkcioniše i da Obrenovac ima struju - kaže Jovana.

Foto: Promo/Instagram

Jovana Jeremić


Ona dodaje da Zvezdana bruka svoju profesiju i da je nedopustivo da govori medijima da ima slobodan dan, jer kao portparol mora stalno da bude dostupna:
- Ovo je čista sramota za nekog ko je PR i ko prima platu koja je ozbiljna u javnom preduzeću. Ni jedan dan, ni jedan sat ne može da bude neradan. Mora da bude posvećena svom poslu 24 sata. Znate li vi koliko sam ja posvećena svom poslu? Gledaoci mogu da me kontaktiraju u svakom momentu, mogu da mi pišu na ovaj tablet, on je uvek sa mnom. Čitam njihove poruke, za mene ne postoji radno vreme. A ja nisam ništa, ja sam samo jedan novinar informativnog programa Pink televizijr. Na šta ovo liči da ona ne odgovori novinaru na postavljeno pitanje. Na šta ovo liči? Nisam je kontaktira?

Jovana je najavila da će obelodaniti celu prepisku sa Zvezdanom Jovanović Popović
- Zbog ovakvog odgovora, ja ću javno pokazati mejlove između nje. Imam sve dokaze o našoj komunikaciji i ićiću do kraja u ovom slučaju. Dok predsednik obilazi zemlju u društvu direktora EPS-a, dok radnici EPS-a rade 24 sata na najtežim terenima i po najgorim vremenskim uslovima, PR uhleb se vikendom odmara od nerada nedeljom. S obzirom na to da ni ja nisam dobila odgovor, a ni Informer, ne znam od čega se odmara. 

Jeremićeva poručuje da rat sa bivšom koleginicom nije završen:
- Ja neću stati sa ovom pričom, prvo jer je potcenila moju inteligenciju, što je na bezobrazn način iskulirala moj mejl. U jednom mejlu mi je napisala: "Zbog obaveza rudar ne može da dođe". Ja sam imenom i prezimenom tražila dva rudara, ona je rekla da oni ne mogu zbog obaveza da dođu. Ja sam odgovorila: "Okej, a jel može neki rudara?" I navela sam još jedno ime, ili bilo koji rudar. Na to sam ostala uskraćena za odgovor.

Foto: Promo/Instagram

Zvezda Jovanović Popović


Jovana najavljuje da će se i ubuduće obračunavati sa portparolima koji po njenom mišljenju ne rade svoj posao:
Vidite ovako, ja više nikada neću ćutati po ovom pitanju jer sa mnom nema zajebavanja. Ja ovaj posao radim vrlo ozbiljno. Uložila sam svoje zdravlje, čast i obraz i neće se ni jedna Zvezdana, niti bilo koja PR-ka šaliti sa narodom Srbije. A to što ja njima možda delujem smešno i nejasno, jer za takve žene ja sam jedna potpuna misterija i nejasnoća i ceo život će ostati tako jer mi ne pričamo istim jezikom. Ja moram da ih obavestim da meni legitimitet za ovakvo brljbanje, postupanje i stav, daje narod Srbije koji me u milionskom auditorijumu gleda vikendom, više nego bilo koga u Srbiji. To govore moji rezultati. I one će, Boga mi, morati to da poštuju. Dokle god ja budem ovoliko gledana, oni će morati meni da obezbede sagovornika. Ako ne budem dobila sagovornika žaliću se lično Vučiću  i svuda gde treba, jer one ne mogu da obavljaju svoj posao i da primaju tolike plate, a to su velike plate, a da ne rade svoj posao. Posebno što je Zvezdana novinar i što Zvezdana jako dobro zna koliko je važno blagovremeno obezbediti sagovornika za televizijskog ili pisanog novinara. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera rogonja

pre 2 godine

Nasle se dve smizle.Kada bi svako radeo svoj poso sa punom odgovornusnju u Srbiji,ne bi doslo do rasprave dveju smizli.Srbija je zemlja da svako tumaci Yakone kako im odgovara.Rijaliti Srbija.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija