• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

27.12.2021

18:28

MILAN STANKOVIĆ NAPRAVIO HAOS U TRŽNOM CENTRU?! Pevač divljao - reagovalo obezbeđenje?!

Estrada

MILAN STANKOVIĆ NAPRAVIO HAOS U TRŽNOM CENTRU?! Pevač divljao - reagovalo obezbeđenje?!

Podeli vest

Milan Stanković se prethodne nedelje zbog svojih antivakserskih stavova našao u velikim problemima zbog kojih je bio na ivici fizičkog sukoba sa obezbeđenjem jednog tržnog centra u Beogradu, ali i menadžerom popularnog restorana.

Kako pomenuti medij saznaje od izvora koji su se našli u Stankovićevoj blizini, on je u tržnom centru "Ušće", u prodavnici jednog popularnog brenda, napravio scenu zbog toga što nije hteo da nosi zaštitnu masku, koja je obavezna u svim objektima zatvorenog tipa. Dok je razgledao stvari, pevaču, koga u prvi mah zbog duge kose i potpune promene fizičkog izgleda niko nije prepoznao, prišao je jedan od pripadnika obezbeđenja i ljubazno ga zamolio da stavi masku ili da izađe iz prodavnice.

On je navodno odmah na to burno reagovao, počevši da se svađa i odbivši da stavi zaštitu na lice, navodno vičući da on ne želi da "prihvati zlo koje su nam nametnule razne svetske sile i sluge antihrista". Pošto je odbio da stavi masku, njega je obezbeđenje ispratilo iz prodavnice, a on se glasno negodujući odmah uputio ka garaži, koja se nalazi u sklopu tržnog centra.

Ipak, da ovo Stankoviću nije prvi incident ovog tipa, svedoči još jedan izvor koji se našao s pevačem u jednom restoranu u centru Beograda. Boravak u restoranima posle 20 sati dozvoljen je isključivo osobama s kovid sertifikatom, a to Milan ne poseduje. Međutim, on je navodno odbio da izađe sa večere, tvrdeći da niko nema pravo da od njega traži propusnicu.

-  Vikao je da on nikakve propusnice neće izvaditi, ni pokazivati. Nekoliko puta je ponovio da je svima ispran mozak i da više, ako treba, neće ni jesti, ali da na ucene ne pristaje. Dok ga je obezbeđenje izbacivalo iz restorana, bio je veoma neprijatan. Svi su bili šokirani ovim ponašanjem - ispričao je izvor.

Podsetimo, Stanković i njegova bivša devojka Rada Manojlović već mesecima na svojim društvenim mrežama vode kampanju protiv vakcinacije i pandemije koronavirusa, tvrdeći da je cela priča teorija zavere i da virus ne postoji, zbog čega ih je javnost više puta osudila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mila

pre 2 godine

Polsati ga na drustveno koristan rad u Kovid bolnicu. Dokle ce polusvet da formira javno mišljenje. Ista je i Rada Manojlovic. Dve recenice vrte u krug kada treba da obrazloze zasto su antivakseri.

Marko

pre 2 godine

Puna su vam usta Evrope, idi živi tamo pa nećeš moci iz stana da izadjes dzukelo jedna nezahvalna! Tesko ti da nosiš masku djubre jedno!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17