• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

03.01.2022

09:00

RUŽNO JE OSEĆATI SE NEMOĆNO! Haris Džinović progovrio o ODNOSU sa ćerkom  Đinom!

Printscreen You Tube

Estrada

RUŽNO JE OSEĆATI SE NEMOĆNO! Haris Džinović progovrio o ODNOSU sa ćerkom Đinom!

Podeli vest

Pevač Haris Džinović progovorio je nepoznatim detaljima iz života.

- Kako smo krenuli, ne znam šta će se dešavati! Koliko je lepo bilo ovde, ne znam kako je bilo na drugim lokacijama, ali ovde je bilo puno! Bilo je veselo, ljudima je značajno da li se peva do ponoći ili do dva sata ujutru, čovek ne voli da je limitiran, ne znam kako su se oni osećali - započinje Haris.

- Jedva se nešto čulo, izlauzili smo na neki ručak, mi smo ovde došli dva dana ranije. Nije to ono uobičajna novogodišnja atmosfera, ne veseli se narod kao pre, a nama je baš ta euforija uvek bila prisutna. Toga je falilo ovog puta, ove poslednje dve godine su bili takve kakve su bili, svašta nešto nam preti ova situacija. Ni ja se ne osećam dobro, zavisim od nekog drugog, ne volim kad lično ne mogu da rešim neki problem. Ima malo nelagodnosti, ružno je osećati se nemoćno - kaže Džinović.

Foto: Printscreen You Tube

Haris Džinović

- Vreme je fantastično, svako bi poželeo da je na ovakavom vremenu na Novu godinu. Idealno je vreme naravno i za tenis, može i to, ali sve ostalo ubije malo čoveku raspoloženje, niko ne voli da brine. Melina je takođe sa mnom, bila smo zajedno na dočeku i otprilike smo ušli sa istim željama, a to je da se ova pandemija završi. Ne može se ništa raditi kao pre. Deca nisu sa nama, oni su već dugo soleri, hteli su da budu sami sa svojim društvom, nema tu ničeg lošeg, što da ne, nek se deca druže.

Džinović otkriva i koja godina mu je omiljena.

- Sve ove godine koje sam radio, teško je proceniti koja mi je bila najbolja. Ali, evo, recimo, 84. -godina može ući u užu konkurenciju, tad je bila zimska Olimpijada u Sarajevu, to je bilo zaisto božanstveno, lepo je bilo živeti u tom periodu - otkriva pevač, pa kaže da poklone ne voli:

- Ja iskreno poklone ne volim, i to iz dva razloga: prvi razlog je što me ne čine nešto baš srećnim, a drugi razlog je obavezujući. Logično je, nema šta, moraš se u skladu sa tim ponašati. Ne znaimaju me pokloni, možda kad sam bio dete i momak, bilo mi je interesantno da dobijem neki poklon, ali sada mi to ne predstavlja neko zadovoljstvo.

Pevač je uspeo da sačuva privatan život svoje dece od očiju javnosti, ali u poslednjih godinu dana se dosta piše o njegovoj ćerki, Đini.

- Sama je izabrala taj put, voli to da radi. Dobro joj ide... Ja se Đini ne mešam iz dva razloga: prvi, ona to radi dobro, a sa druge strane, što bih se ja mešao, naši životi su različiti u potpunosti, nemamo ista shvatanja, različiti aspekti, drugačije razmišljamo, napravićemo neki sudar ako se spojimo - zaključuje Haris u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: Printscreen You Tube

Haris Džinović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija