• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

06.01.2022

09:27

OD SUVOG LUKSUZA I MILIONA DO POMOĆNOG RADNIKA! Baka Prase čisti crkve i pomaže ocu!

Printscreen You Tube

Estrada

OD SUVOG LUKSUZA I MILIONA DO POMOĆNOG RADNIKA! Baka Prase čisti crkve i pomaže ocu!

Podeli vest

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koji se hvalio da je mesečno zarašivao 27.000 evra, odselio se iz Srbije nakon smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić, i trenutno se nalazi u Amsterdamu kod tate i mame u stanu.

Baka Prase se posvetiti drugom poslu, jer više nema zaradu od Jutjuba, a sada je u poslednjem svom videu pokazao kako pomaže ocu, koji je sveštenik, u crkvi.

Foto: printscreen

Naime, on je dobijao zadatke od njega i tako čistio i majstorisao šta je bilo potrebno.

- Vidiš onu gore veliku rozetu. Čini mi se da je tamo razbijeno jedno okno i ti ćeš sad da ideš da se popneš da vidimo šta možemo da uradimo. Mislim da moramo to nečim da zatvorimo. Takođe, pesak u kom se pale sveće treba da se očisti od voska - rekao je njegov otac.

Foto: printscreen

- A ko će mene da čuva dok se ja penjem gore - upitao ga je Bogdan.

- Popećeš se ti, ti si momčina, hrabar si - rekao mu je otac dok je objašnjavao osnove ponašanja u crkvi, ali i pokazivao delove svetinje.

Kako je jutjuber u jednom trenutku bio neozbiljan u obavljanju pojedinih poslova koje mu je otac zadao, on ga je opominjao.

Foto: printscreen

Inače, ispod videa Bake Praseta, samo su se nizali komentari. I dok se jednima svideo to što Bogdan radi, drugi su komentarisli kako od luksuza, sa kojim se prethodno hvalio sada nije ostalo nita.

Podsetimo, jujuber se dok je bio u Srbiji bahatio po Beogradu, a gomilu novca je dao na luksuzna kola. Za "ferari portofino" Baka Prase je navodno iskeširao oko 240.000 evra. A policija mu je čak jednom prilikom oduzela dva skupocena automobila, "lamborgini urus" i "porše kareru", a nakon četiri meseca vraćen mu je "porše".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50