• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

07.01.2022

13:48

DANIJEL ALIBABIĆ POSTAO OTAC! Pevač pokazao suprugu, a evo koje je ime dao sinu!

Estrada

DANIJEL ALIBABIĆ POSTAO OTAC! Pevač pokazao suprugu, a evo koje je ime dao sinu!

Podeli vest

Pevač Danijel Alibabić pre četiri meseca izgovorio je sudbonosno "da" izabranici Oliveri Bibi Barović, a sada je bračni par dobio svoje prvo dete.

Srećne vesti podelio je novopečeni tata na svom Instagram profilu.

- Hvala ljubavi moja. Danas se rodio Mihailo Alibabić - napisaoa je on na društvenoj mreži.

 

 

Inače, značenje imena Mihailo ili Mihajlo je veoma zanimljivo, te se obično tumači kao – “onaj koji je poslat od Boga”.

Da podsetimo, ovo je Alibabiću drugi brak. On je 2013. tokom učešća u rijalitiju upoznao manekenku Jovanu Nikolić sa kojom je posle nekoliko meseci stao pred matičara. Na njihovoj svadbi tada je prisustvovalo 400 zvanica, međutim, taj brak nije opstao.

 

 

Razvod je usledio posle samo tri meseca braka, Jovana se vratila u rodni Niš, nakon čega je ipak rešila da živi u Beogradu i počela da radi u restoranu brze hrane gde je prodavala pljeskavice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DA LI BI JE PREPOZNALI DANAS? Bila je prva supruga Željka Mitrovića, a onda se povukla sa javne scene! (FOTO)
Estrada

DA LI BI JE PREPOZNALI DANAS? Bila je prva supruga Željka Mitrovića, a onda se povukla sa javne scene! (FOTO)

Devedesetih su svi otkidali na hitove Sonje Mitrović Hani koja je žarila i palila jugoslovneskom scenom. "Otkini baby", "Kocka šećera", "Džip" samo su neki od hitova koji su se neprekidno puštali u najpopularnijim diskotekama i na kojima je odrastala generacija. Iako je Hani uspela da ostvari veliku karijeru, povukla se sa scene i danas je nema gotovo nigde.

07.01.2022

12:05

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija