• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

08.01.2022

09:00

ZABOLA JOJ NOŽ U LEĐA! Goci Božinovski je dobra drugarica MAZNULA Šijana, a onda mu je rodila SINA! (FOTO)

Estrada

ZABOLA JOJ NOŽ U LEĐA! Goci Božinovski je dobra drugarica MAZNULA Šijana, a onda mu je rodila SINA! (FOTO)

Podeli vest

Folk pevačica Goca Božinovska dobro pamti kako ju je muž zbog komšinice napustio i ostavio sa dvoje male dece.

Goca Božinovska zakopala je ratne sekire sa nekadašnjom prijateljicom Goranom, koja joj je preotela pokojnog supruga Zorana Šijana i rodila mu vanbračnog sina.

Pevačica je dugo ćutala o sramoti zbog preljube svog muža i njene komšinice.

- Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - rekla je Goca jednom prilikom.

 

 

Goca i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Miroslava (Mirka), zbog nje! Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva.

Goca svojoj deci, Zorani i Miroslavu nikada nije branila da se viđaju sa bratom i nikada nije ništa ružno rekla za njega. Čak je ona bola ta koja je govorila da treba da budu u dobrim s njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu s bratom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija