• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Magazin/Informer/D. I.

10.01.2022

11:55

ZLATA PETROVIĆ U SUZAMA Pevačica progovorila o smrti najboliže osobe!

Prntscreen

Estrada

ZLATA PETROVIĆ U SUZAMA Pevačica progovorila o smrti najboliže osobe!

Podeli vest

Poznata kao uvek vedra i nasmejana, pevačica je sada sve zabrinula.

Zlata Petrović gostovala je u jednoj emisiji gde je u skladu prazničnog raspoloženja i zapevala.

Ona je uz zvuke harmonike otpevala pesmu ''Majko moja'', a dok je pevala nije mogla da sakrije tugu i setu u glasu, te se borila da ne zaplače, što ipak nije uspela.

Foto: printscreen

Zlata Petrović

Zlata je po završetu pesme zaplakala, rekavši da joj je mnogo teško i da treba svi da vole svoje majke kako je i ona volela svoju.

- Dok sam pevala ovu pesmu vratila sam se u neko prošlo vreme. Ne zamerite što sam je loše otpevala jer su me preplovila lavina emocija i osećanja prema mojoj majci koje više nema. Ovu pesmu posvećujem svim majkama. Dragi moji, čuvajte i pazite svoje majke jer kad ih izgubite izgubili ste sve. Izgubili ste najveći oslonac i podršku - kaže Zlata u emisiji "Grand magazin".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija