• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

11.01.2022

09:19

DUŠKO GUBI MILIONE AKO SE RAZVEDE OD PEVAČICE Ovo je imovina J.K. i Tošića, evo šta će ona dobiti!

printscreen

Estrada

DUŠKO GUBI MILIONE AKO SE RAZVEDE OD PEVAČICE Ovo je imovina J.K. i Tošića, evo šta će ona dobiti!

Podeli vest

Skandal koji se dogodio na Božić u vili Duška Tošića kog je supruga, pevačica J. K. prijavila za nasilje u porodici i dalje je u žiži interesovanja javnosti.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je nedavno sudu da fudbaleru Dušku Tošiću produži hitnu meru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pevačicom J. K.

Foto: printscreen

Duško Tošić sa suprugom

- Nakon sto je Prvom osnovnom tužilastvu u Beogradu dostavljen izveštaj policije u vezi J. K. i Duška Tošića tužilaštvo će izvršiti i dodatne provere preko centra za socijalni rad - potvrđeno je za medije.

Mnogi su se zapitali da li će popularni par završiti svoj brak razvodom, ili će uspeti da prevaziđu trentnu krizu. U slučaju razvoda, pevačica bi mogla da dobije veliku količinu novca, toliku da ne bi morala da radi do kraja života, ako je suditi po ciframa koje su se pominjale u domaćim medijima tokom prethodnih godina.

Uglavnom se sve što bračni drugovi steknu za vreme trajanje braka, deli na pola. Tošić je zarađivao enormne sume, nakon stupanja u brak sa J. K.

Najpre je igrao za reprezentaciju Srbije, da bi potom prešao u Crvenu zvezdu, a onda i u turski klub Genčlerbirligi. Pored ostalih klubova, Duško je najveći uspeh kao i zaradu ostvario u turskom klubu Bešiktaš u kojem je igrao od 2015. godine do 2018.

Prema pisanju medija, za ove tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje, što je povišica u odnosu na

Foto: printscreen

Duško Tošić i J. K.

dotadašnjih 900.000€, a imao je i bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč.

Nakon velikog uspeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski - Guangdžou R&F, gde je bio još plaćeniji. Naime, zarađivao je 5.800.000 evra po sezoni, kako su pisali domaći mediji, i time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.

Kada bismo sabrali samo novčane prihode iz ova dva kluba, bez uzimanja u obzir prethodnu zaradu, bonuse, premije, kao i izdatke za klub, menadžere i ostale troškove koje je fudbaler sigurno imao, Duško Tošić je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko neverovatnih 18 miliona i 750 hiljada. Po toj pretpostavci, pevačici bi trebalo da pripadne pola od ove sume novca, što iznosi nešto više od devet miliona evra!

Bračni par Tošić poseduje nekoliko nekretnina i automobila, koji bi se u slučaju da se razvedu, mogli deliti na ravne časti. Pre 3 godine, mediji su objavili da je bračni par kupio vilo od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrednu oko 3 miliona eura, koju i dalje uređuju, dok žive u luksuznom domu u Lisičjem Potoku.

Spekulisalo se i da je 300.000 evra izdvojio za vilu na Vračaru, međutim, par nikada o imovini nije govorio javno. Osim toga, ukoliko ćerke poznatog para pripadnu majci, Duško bi trebalo da pevačici za njih plaća alimentaciju u visini novca koju dogovore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin

pre 2 godine

Ja bih proglasio bankrot i kuću prodao i podelio po pola pa neka ona zarađuje i troši svoj novac

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija