• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.Matić

12.01.2022

07:00

EMINA JAHOVIĆ PRIZNALA DA JE BILA STROG POSLODAVAC! Otpuštala sam saradnike ako me popreko pogledaju!

Estrada

EMINA JAHOVIĆ PRIZNALA DA JE BILA STROG POSLODAVAC! Otpuštala sam saradnike ako me popreko pogledaju!

Podeli vest

Prošle godine sam imala koronu, bolest me je učinila boljim čovekom

Emina Jahović kaže da je otpuštala saradnike samo ako bi je popreko pogledali! Pevačica priznaje da ju je pandemija koronavirusa naterala da razmisli o svojim postupcima i postane bolje osoba.

Foto: printscreen instagram/yaemina

- Prošle godine sam se teško izborila sa koronom, bolest me je učinila jačom ženom, ali i boljim čovekom. Smanjila sam krug prijatelja, postala mudrija, saosećajnija, osoba koja ima razumevanja za druge. Ljubaznija sam prema ljudima i trudim se da se stavim u njihov položaj. Ranije sam otpuštala saradnike samo ako me popreko pogledaju, ali sada to više ne radim. Naučila sam da kontrolišem svoj ego - kaže pevačica.

Punim 40, ali se osećam mlađe

Emina Jahović će u subotu napuniti 40 godina i objaviti novi album:
- Uvek sam mislila da su žene koje napune 40 godina stare! Sad kad ulazim u petu deceniju, ne osećam se kao da imam toliko godina. Ma, to je samo broj! Sebi ću za rođendan da poklonim novi album, na kom sam dugo radila.

Pop zvezda otkriva i da se dosta oslanja na savete astrologa:

Foto: printscreen instagram/yaemina

- U stalnom sam kontaktu sa Bosiljkom, koja je moj astrolog. Od nje sam mnogo toga naučila, na primer, da uvek kažem: "Ne želim" umesto "Neću"! Kad kažeš da nešto nećeš, svemir ti pošalje baš to što nisi hteo. Pazite šta mislite i izgovarate.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija