• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

13.01.2022

11:11

GNUSNO LICEMERJE PEVAČICE KOJU JE PROSLAVIO POR*IĆ! Severina OPTUŽILA Srbe da su GENOCIDAN NAROD!

Estrada

GNUSNO LICEMERJE PEVAČICE KOJU JE PROSLAVIO POR*IĆ! Severina OPTUŽILA Srbe da su GENOCIDAN NAROD!

Podeli vest

Pevačica Severina Vučković optužila je Srbe da su genocidan narod!

Severina Vučković opet pokušava da širi mržnju prema Srbima navodeći da su Srbi mi počinili navodni genocid u Srebrenici, što joj nije priv put da ima ispad!

Pevačici kojoj srpski novac očigledno prija jer češće ovde nastupa nego u Hrvatskoj, odlučila je da pljune po ljudima koji je hrane. Osim toga, ona je bila u braku sa Igorom Kojićem, kao i u vanbračnoj vezi sa Milanom Popovićem.

Foto: Informer

Severina Kojić

Naime, ona je gostujući u jednoj emisiji u Sarajevu, govoreći o Srebrnici, istakla da je tamo počinjen genocid.

- Na primer, ja sam sad ispala najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali: veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin, ali radi se samo o tome, da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebala platiti odštetu. Mislim da samo zbog toga oni (Srbija) ne priznaju da se to tako zove - istakla je u dahu i sa smeškom na licu hrvatska pevačica, kako bi se dodvorila sarajevskim medijima.

Podsetimo, slične optužbe na račun srpskog naroda, ona je izrekla u oktobru prošle godine, kada je raskinula saradnju sa TV Una iz Banjaluke i to samo zato što je suvlasnik tog medija, navodno, Igor Dodik, sin srpskog člana predsedništva BiH.

- Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - rekla je Severina za hrvatski "Večernji list" i dodala da je bila zainteresovana da na pomenutoj televiziji pokrene svoj šou sve dok nije saznala ko je njen suvlasnik.

- Sa TV Unom sam dugo pregovarala. Imali smo vrlo prijatne radne sastanke i zaista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli i sa okupljanjem ekipe. Međutim, odustala sam kada sam saznala da je reč o Dodikovoj televiziji - rekla je Severina.

Osim ovoga, u javnosti se prošle godine pojavio i snimak sa njenog koncerta u Crnoj Gori, na kojem je javno podržala Crnogorce i poručila im "da niko ne sme da ih dira", a zatim i snimak s njenog koncerta na kom je svojim fanovima pevala pesmu osvedočenog srpskog srbomrsca Marka Perkovića Tompsona "Lijepa li si".

- Oj, Zagoro, lijepa li si, Slavonijo, zlatna ti si, Herceg-Bosno, srce ponosno, Dalmacijo, more moje, jedna duša a nas dvoje, pozdrav, Liko, Velebita diko, lijepa li si - glase stihovi ove pesme koji su opet zapalile društvene mreže, pa još glasnije pokrenuli priču da se Severini zabrani ulazak u Srbiju.

- Kad misliš da ne može gore i niže, Severina te demantuje! Sada posle podrške Crnogorcima peva pesmu ustaše Tompsona! Seve je toliko ljuta na Srbiju u poslednje vreme da to nije normalno - glasili su samo neki od komentara na račun ovog snimka. Inače, Tompson je u našoj javnosti najpoznatiji po tome što je praktično oživeo ustaški pozdrav "Za dom spremni", pa su njegovi koncerti zabranjeni širom Evrope zbog propagiranja nacističke ideologije.

Foto: printscreen instagram

Severina Kojić

- Rampa i za nju u Srbiji. Nek peva u Crnoj Gori! Severina koji već, peti put po redu ima nacionalističke ispade prema Srbima, a bila je udata za dva Srbina, plus joj je i sin Srbin! Užas, hajde da pišemo peticiju da joj se zabrani ulazak u Srbiju, kao i Jadranki! Jadranka peva da su Crnogorci jači od Srbije, a Seve da ne sme niko da ih dira, misleći na nas Srbe. U čemu je razlika?! - samo je jedan od komentara ljutih viteraša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
samopostovanje

pre 2 godine

sad ce je zvati u soko banju da pjeva i za 1,5 sati dernjave dati joj 100 000 eura...

cccc

pre 2 godine

Vučković prezime je čisto hrvatsko prezime ha ha ha. To su ti hrvati što su se prodali i uzeli veru za vreću brašna.

cccc

pre 2 godine

Ako su Srbi genocidan narod onda joj je isin pripada genocidnom narodu.

VLADO

pre 2 godine

TO CITAV SVIJET GOVORI ISTINU JEDINO VI GOVORITE LAZ!! STA JE TO ONA REKLA A DA NIJE ISTINA.EVO PISU DA JEVREJI NECE DA IMAJU NISTA SA VAMA JER NEGOCIRATE GENOCID KOJI STE STVARNO POCINILI I OSUDJENI.KOJI STE TO VI NAROD??? ZIVITE U LAZI!!!FUJJJJJJJJJJJJJJJJ

Bibi

pre 2 godine

Ko jos sluša ovu ludacu koja je vredjala patrijarha Portfirija . A pored toga, bila je udata za 2 Srbina i sa jednim ima dete. Dakle pitanje je šta ona lupeta.

Beki

pre 2 godine

Samo ti "genocidni " Srbi su je zenili a drugi fini momci su sa njom snimali pornice . Stara srbska narodna izreka je : "dobar i budala su dva rodena brata". A sto ne spominje te sto su snimali pornice sa njom. Severina je ista kao drzava hrvacka , iskoriste srbe da ih izvade iz go..na pa ih onda napadaju. Neka im je daleka kuca i neka se vise otkace od Srba, ali problem je i u nekim "srbima" sto trce za njima ko muve na g...na. Mnogo je hrvatica udato za srbe pa nigdje nisam procitao da ih blate. Srbi su gospoda.

Pera

pre 2 godine

Izgleda da je Keba stariji tu malo zamesao prste ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17