• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

13.01.2022

14:46

ŽENI OD SULTANA SEVNULE GAĆICE! Pevačica se zanela, POKAZALA previše - Isplivala slika koja je ODUVALA INTERENET! (FOTO)

Estrada

ŽENI OD SULTANA SEVNULE GAĆICE! Pevačica se zanela, POKAZALA previše - Isplivala slika koja je ODUVALA INTERENET! (FOTO)

Podeli vest

Tijana Milentijević, poznatija kao "Žena od sultana", slučajno je pokazala gaćice tokom nastupa.

Zgodna pevačica napravila nezaboravnu atmosferu na nastupu, a trenutak za pamćenje se dogodio kada se Tijanina uska haljina podigla i kada su sevnule njene crne gaćice. Ona je ovim potezom izazvala lavinu komentara na internetu, a pohvale na njen fizički izgled sa svih strana stižu. 

 

 

Podsetim, nedavo je paparaco Hita uslikao atraktivnu pevačicu i bivšeg učesnika "Zadruge" dok su zajedno šetali Baščaršijom. Iako se pisalo da su Tijana i Kenan u lošim odnosima, ispostavilo se da su oni veoma bliski. Njih dvoje su dva sata zajedno proveli u šopingu, a kasnije su seli u restoran da ručaju.

Foto: Privatna arhiva

Žena od sultana

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 2 godine

POSTAVITE SLIKE KAKO IZGLEDAJU PRIRODNO A NE KOMPJUTERSKI OBRADJENE...80% SU RAGE I VERUJTE INTERNET BI BIO STABILAN JER NEBI NIKO OTVARAO NJIHOVE STRANICE.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija