• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer/D. I.

18.01.2022

08:07

UDAJE SE MAŠA TERZIĆ Veljkova bivša pokazala čak dva prstena!

Instagram/printscreen

Estrada

UDAJE SE MAŠA TERZIĆ Veljkova bivša pokazala čak dva prstena!

Podeli vest

Ćerka Zvezdana Terzića jednom prilikom je čak i najavila da će se udati. Izgleda da je taj dan došao.

Maša Terzić poznata je i kao bivša, dugogodišnja devojka Veljka Ražnatovića, a svi se sećaju njene čuvene rečenice kada se on ženio: "Udaće se i Maša".

Sada je jedna njena fotografija na Instagramu podgrejala sumnje da je zaista nekome izgovorila "da".
Ovo su preneli i domaći mediji, otkrivši da je Terzićeva dobila čak dva prstena, kao i da njen izabranik ne živi u Srbiji. 

Kako se dalje navodi, Mašin verenik ne želi da se eksponira u javnosti, pa samim tim ona na društvenim mrežama nema nijednu zajedničku fotografiju sa njim. Ipak, ne krije da je zaljubljena.

Kako prenose mediji, Maša je od dečka dobila dva skupocena prstena poznatog brenda Kartijer od 1.200 i 2.200 evra, što je ukupno 3.400 evra.

Ona nije tradicionalno zaprošena, već joj je partner, kako navodi izvor , kupio verenički prsten i burmu, vereni su i planiraju da stanu na ludi kamen tokom ove godine.

Foto: Instagram/printscreen

Maša Terzić

- Maša je dobila prsten, tačnije dva, jedan verenički, a drugi kao burmu. Nije bilo zvanične prosidbe, ali su njih dvoje sada zvanično vereni. Godinu dana su zajedno, lepo im je, i u ovoj 2022. godini planiraju venčanje - rekao je izvor blizak porodici Terzić.

- Neće biti velike svadbe, već intimne ceremonije, jer je Maši i njenom partneru želja da venčanje bude tajno, daleko od očiju javnosti - otkrio je izvor.

- Porodica Terzić je presrećna zbog lepih vesti, a Mašini mama i tata posebno su oduševljeni zetom - zaključio je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17