• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tamara Matić

20.01.2022

08:58

EMINA I MUSTAFA DANAS NA SUDU ZBOG 20 MILIONA EVRA On želi da proda kuću, ona ne želi!

Estrada

EMINA I MUSTAFA DANAS NA SUDU ZBOG 20 MILIONA EVRA On želi da proda kuću, ona ne želi!

Podeli vest

Emina Jahović ratuje sa bivšim mužem Mustafom Sandalom zbog imovine vredne 20 miliona evra!

 

Foto: pink.rs

Emina će se danas na sudu u Istanbulu suočiti sa turskim pop pevačem, sa kojim već tri godine ne može da se dogovori kome će posle razvoda pripasti kuća i muzički studio.

Foto: pink.rs

Emina i Mustafa na sudu

Kako saznajemo, bivši supružnici najveću bitku vode oko vile na Bosforu vredne 16 miliona evra i studija koji su kupili za četiri miliona evra.
- Emina je besna na Sandala jer pokušava da je ostavi bez ičega iako su u braku bili deset godina. Problem je što Mustafa traži da se te dve nekretnine prodaju i da veći deo novca od prodaje pripadne njemu! Emina je zato angažovala nekoliko advokata koji će pokušati na sudu da dokažu da je reč o imovini stečenoj u braku, koju ne može da otuđi bez njene saglasnosti - priča dobro obavešteni izvor Informera i dodaje da Emina ne želi da napusti kuću u kojoj su živeli sa sinovima Jamanom i Javuzom:


- Ta vila je jedna od najlepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelep pogled na grad. Emina traži da tu nastavi život sa dečacima, dok Mustafa želi da je proda i kupi stanove.
Pored luksuzne vile, pevači ratuju i oko muzičkog studija, koji su zajedno kupili za četiri miliona evra.

Borba za pravdu

Emina Jahović pred suđenje sa Mustafom poručuje da je istina na njenoj strani.
- Vodim sudski spor sa Mustafom, ali ne želim da govorim o detaljima. Nadam se da će pravda da pobedi. Jer ne borim se ja ovde samo za sebe već i za sve žene koje su u istoj situaciji - kaže pevačica.
Ni njen bivši muž nije bio raspoložen da govori o njihovom ratu za milione.
- Emina je majka moje dece i ja je poštujem - poručuje turski pevač.
 

Foto: printscreen instagram/yaemina

Emina Jahović

- Emina je u njemu provodila najviše vremena i tu su nastale sve njene pesme poslednjih godina. Zato smatra da studio treba da joj pripadne posle razvoda. Dosta je uložila u njega i ni u najgorem košmaru nije mogla da sanja da će Mustafa pokušati da joj ga oduzme. Sve što je zaradila u braku od pesama, reklama i kozmetičke linije stavljala je na zajednički račun u banci. A za to vreme je Mustafa svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune. Niko sem njega ne zna koliko je novca na taj način sakrio od Emine - objašnjava naš sagovornik.

Mustafa se ponovo ženi


Mustafa Sandal (52) ponovo staje na ludi kamen! Pevač će se uskoro oženiti dve decenije mlađom devojkom Melis Sutšurup (32), pišu turski mediji.
Sandal je već dve godine u vezi sa mlađanom lepoticom, ali su tek nedavno počeli zajedno da se pojavljuju u javnosti.

Emina: Velika ljubav mi tek predstoji


Emina je nedavno napunila 40 godina i kaže da će tek pronaći ljubav svog života.
- Želim da volim i budem voljena. Osećam da će mi se uskoro desiti velika ljubav. Trenutno sam sama i zaljubljena u muziku - poručuje pevačica.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
shira elijah

pre 2 godine

Pozdrav ovo je moja priča! Bio sam oženjen sedam godina bez djeteta, zbog čega se moj suprug počeo ponašati čudno, vraćajući se u posljednje vrijeme i više ne troši vrijeme sa mnom i rekao je da želi razvod. Tako sam postao vrlo tužan i izgubljen u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnjem ovo stvarno čini život jadnim za mene. Dok nisam naišao na prijatelja koji mi je rekao o dr Alaba s interneta, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje sam prolazio tako da sam ga kontaktirao na: (dralaba3000@gmail.com) i objasnio mu je, rekao mi je sve Trebalo bi osigurati prije nego što je mogao baciti čaroliju na okupljanje da vrati moj muž koji sam učinio, a on je poslao moćnu molitvu koju sam morao reći usred noći kad je bacio čaroliju ljubavi. Bio je to čudo 24 sata kasnije moj jedini muž mi se vratio na mene i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman da me podrži u svemu što želim, brzo nazvati dr. Alaba i reći mu što se događa na to Trenutak i on je također pripremio i poslao me biljni lijek koji je rekao da će izliječiti bilo kakvu neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječila od začeća, a zatim mi uputiti kako ga koristiti prije nego što je upoznam s mojim suprugom. Ovdje nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počeo sam osjećati znakove trudnoće po cijelom meni, bio sam zaista trudna i upravo sam rodila dječaka za dječaka na 1 mjesec. Kunem se da će cijeli svijet saznati za dr. Alaba za spašavanje mog odnosa i koji mi također daje djecu koju danas mogu danas nazvati. Za bilo koju ženu koja misli da je to nemoguće, ovdje je prilika za osmijeh i donijeti sreću svojoj obitelji ljubazno kontaktirajte dr. Alaba putem e-pošte na: (dralaba3000@gmail.com). Ili WhatsApp / Viber Ga via +1 (425) 477-2744, doista, on je Bog poslan da donese izgubljene ljubitelje i donesete vam sreću ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija