• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

20.01.2022

23:37

DUŠKO TOŠIĆ U TAJNOJ VEZI SA SOFIJOM ŠAŠIĆ? Zbog ovoga je J. K. otpratila Sonju!

Printscreen

Estrada

DUŠKO TOŠIĆ U TAJNOJ VEZI SA SOFIJOM ŠAŠIĆ? Zbog ovoga je J. K. otpratila Sonju!

Podeli vest

Sofija Šašić javnosti je poznata kao ćerka Sonje i Željka Šašića, ali do sada nije bila previše u centru medijskih pisanja, ali je zato sada podigla pravu prašinu.

Ovoga puta, prema pisanju medija, Sofija je u žižu intersovanja dospela zbog tajne veze sa fudblerom Duškom Tošićem koji je u braku sa pevačicom J. K. Sofija i 15 godina stariji Duško već nekoliko meseci održavaju tajnu vezu, a za to je saznala čak i njegova supruga, popularna pevačica:

Foto: printscreen instagram/sophiasasic

Sofija Šašić

- Sofija je od malih nogu navikla na lagodan život. Ona voli putovanja, brendiranu odeću, izlazi na popularna mesta i iako je veoma mlada, živi na visokoj nozi. Svi dosadašnji momci su joj bili situirani i pružali su joj život kakav želi - rekao je na samom početku izvor za "Alo!", pa otkrio kako je došlo do emotivnog odnosa Duška i Sofije.

Foto: printscreen

J. K. i Duško

- Sofijina majka Sonja dugogodišnja je drugarica sa Duškovom ženom. Njih dvoje su se u nekoliko navrata zatekli u istom društvu i tada su se dopali jedno drugom. Naravno, Sofija je znala da je on oženjen, pa nije želela lako da se upusti u odnos s njim. Duško je 15 godina stariji, u braku je, ima dvoje dece… - kaže izvor.

- Međutim, on joj je tvrdio da mu je brak na staklenim nogama, obasipao ju je pažnjom i ona je odlučila da mu pruži šansu. Oboje dosta putuju, tako da vezu održavaju najviše u inostranstvu, a tamo ne moraju da se kriju. Već nekoliko meseci su zajedno, njihovi najbliži prijatelji su upoznati sa celom situacijom i pomažu im da se što češće viđaju, a da ne izazovu sumnju. Najčešće su u jednom od njegovih stanova - objasnio je sagovornik, pa otkrio da je Duškova žena saznala za ovu aferu.

Foto: Public

Sofija sa majkom Sonjom i bivšim očuhom Acom Lukasom

- Njegova žena saznala je da su Duško i Sofija u šemi. Ona je odmah na Instagramu otpratila svoju bivšu drugaricu Sonju i prekinula svaki kontakt sa njom - zaključio je sagovornik.

Inače, Sofija se, kao i njena majka Sonja bavi prodajom garderobe, a ima i svoj brend. Na društvenim mrežama je veoma popularna i često objavljuje fotografije sa egzotičnih destinacija što na Insgaramu vidi 130.000 ljudi koji je prate.

Podsetimo, Duško nije jedini fudbaler sa kojim je Sofija bila. O njenoj vezi s Nemanjom Radonjićem dosta se pisalo, a nakon osam meseci, Sofija je odlučila da stavi tačku na njihovu ljubav.

Duško slavio uz pesmu o razvodu

Duško Tošić proslavio je u sredu 37. rođendan, ali bez supruge. On je odlučio da napravi mušku žurku, pa je tako na rođendanskoj proslavi ugostio dugogodišnje prijatelje i kolege. U rodnom Zrenjaninu Duško se veselio i pevao stihove: „Venčavao sam se i razvodio s kafanama velegradskim“, a mnogi su pomislili da upravo tom pesmom slavi razvod.

 

POGLEDAJTE NAJNOVIJU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija