• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam.rs

21.01.2022

19:25

NE BIH PREŽIVEO TO SUĐENJE, ZAKLAO BIH GA ZUBIMA! Hasan Dudić razočaran odlukom nemačkog suda za ubistvo Šabana Šaulića!

printscreen

Estrada

NE BIH PREŽIVEO TO SUĐENJE, ZAKLAO BIH GA ZUBIMA! Hasan Dudić razočaran odlukom nemačkog suda za ubistvo Šabana Šaulića!

Podeli vest

Brat Šabana Šaulića, Hasan Dudić, priznao je da je razočaran odlukom nemačkog suda koji je juče odredio kaznu za Turčina koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je kralj narodne muzike izgubio život.

Za udes u kojem je pored Šabana poginuo i Mirsad Kerić, dok je Slobodan Bobi Stojadinović teško povređen, Alsin Levent dobio je tri godine i tri meseca zatvorske kazne, iako je u toku saobraćajke bio u alkoholisanom stanju više o tome pročitajte OVDE

Foto: printscreen

Suđenje ubici Šabana Šaulića

- To je stvarno sramota, meni se moja Sanela juče javila kada su prešli pasošku kontrolu, verujem da sada nema snage ni da priča. Pa kakvi su to sudovi, ne mogu da verujem da je to Nemačka, kakvi su to ljudi? Doći će njima turci glave. Dve porodice je zavio u crno i dobio je tri godine zatvora. Zbog zdravstvenog stanja nisam mogao da odem na suđenje, ne bih preživeo to suđenje. Kunem vam se, zaklao bih ga zubima - rekao je Hasan i otkrio da mu brat nedostaje:

Foto: Printscreen You Tube

Hasan Dudić

- Odem i sve mu pričam šta se događa, pa mu kažem onda da je možda i bolje da ne vidi kakvo je ovde stanje. Događale su se mnoge stvari i to baš u periodu kad je preminuo. Ja živim sam u stanu, nekako sve imam osećaj kao da je on tu i da me čuva - rekao je pevač.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lokman

pre 2 godine

sto nisi sredio momke koji su te sa punim pravom spremili na urgentni centar,pravis mangup sila na zenama kada si istukao jednu rijaleti igracicu jelenu golubovic.ajde bre ne brukaj se vise kako te nije sramota.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija