• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2022

09:45

ISPLIVALA GOLIŠAVA FOTKA MAJE BEROVIĆ! Pevačica pozirala gola u devetom mesecu trudnoće! (FOTO)

Zoran Sinko/printscreen instagram/mayaberovicofficial

Estrada

ISPLIVALA GOLIŠAVA FOTKA MAJE BEROVIĆ! Pevačica pozirala gola u devetom mesecu trudnoće! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Maja Berović ušla je u deveti mesec trudnoće, a svoje pratioce na društvenim mrežama počastila je vrelom fotografijom.

Naime, Maja je na svom Instagram storiju pozirala golišava, a trudnički stomak je istakla u prvi plan.

Foto: printscreen instagram/mayaberovicofficial

Maja Berović pokazala trudnički stomak

- Od kraja maja meseca sam u drugom stanju. Znam sve tačno, imala sam osećaj od samog starta kada se dogodilo. Sve se dogodilo u Dubaiju, tako da beba će se zvati Habibi. (smeh) Šalim se, ali dečak je, bitno nam je da bude svetsko ime, jer će beba ići u Austriju u školu. Beba će se prezivati Dragosav, kao što se neko zove. Smislićemo dobro ime. Očigledno da sam je prizvala kroz pesme ''Bebo''. Kažu da je termin 20. februara. Kada sam shvatila da će biti riba, laknulo mi je, jer sam ja rak, slagaćemo se. A tata je malo vatreniji, on je lav -rekla je Maja jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija