• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

26.01.2022

19:12

BLOK PEVAM, BLOK PLAČEM! Prva velika ispovest Jane Todorović o smrti sestrića! "UMRO JE OD KORONE"

Instagram

Estrada

BLOK PEVAM, BLOK PLAČEM! Prva velika ispovest Jane Todorović o smrti sestrića! "UMRO JE OD KORONE"

Podeli vest

Pevačica Jana Todorović je pre dva meseca ostala bez sestrića Baneta koji je preminuo od posledica koronavirusa. Ona je tu vest primila dok je bila na turneji po Americi, koju je odmah prekinula da bi bila uz svoju sestru, Banetovu suprugu, ali i petogodišnju ćerkicu.

Jana je insisitrala da se svi oni presele kod nje u kuću i od tragedije žive zajedno. Pevačica je u ispovesti za Informer progovorila o ovoj velikoj tragediji.

Kako kaže, lakše joj je kada radi u peva, ali i tada u svakoj sekundi misli na svog Baneta:

-  Blok pevam, bol plačem. Malo mi je lakše kada sam na sceni, kada sam sa svojom publikom. Isteram negativnu energiju iz sebe, pogode me pesme koje je moj sestić voleo da sluša i da mu tetka peva. To je moja tragedija za ceo život, ne mogu više sa njom ni da smaram ljude. To se desilo 13. novembra, bio je to najgori dan u mom životu. Ja sam izgubila roditelje 2015. godine. Okej oni su nešto i dočekali, videli. Ja sam ovo dete i odrhanila i podigla, ne znam ni sama kako ću da se nosim sa svojom tugom, ali tu sam za svoju sestru, ona za mene. Ja nju podižem kada ona padne, ona podiže mene kada ja padnem. Život mora da ide dalje – kaže sa tugom u glasu Jana.
Bane je, poput svoje tetke voleo muziku i dobar provod. Posebno je uživao kada mu pored tetke, peva Đani:

- On je voleo sve starije pesme, vole je Milančeta Radosavljevića, Šabana, Đanija. Đani je bio na sahrani, on je preplakao zato što je znao koliko ga je moj sestrić obožavao. Ćerkicu je učio da peva: „Na lančiću ime tvoje“. Ona sada uzme da peva tu pesmu, mi se svi raznežimo. Ne smemo pred njom ni da plačemo, ni da kukamo. Nije nam svejedno, to je tragedija za ceo život.

Foto: Instagram

Jana Todorović

Nakon Banetove sahrane, Jana je odlučila da njegovu porodicu preseli u svoju kuću:

- Oni su sada svi kod mene kući u Beogradu, hvala Bogu moj muž je normalan čovek pa je prihvatio celu moju porodicu. I sestru i zeta, snajku i dete. Mi sada živimo za naše ćerku, ali i za tu našu malu Taru, gledamo da joj sve priuštimo i da smo za nju uvek tu. Mi njenog oca ne možemo da zamenimo, niko od nas, ali gledamo da je usmerimo na pravi put i da joj priuštimo ono što je njen otac želeo i započeo.

Jana se priseća da su dani posle Banetove sahrane bili posebno bolni:

- Posle sahrane moja sestra je bila komirana. Onda smo došli kući i počeli smo da se smejemo jer smo se setili nekih njegovih priča. Prisećali smo se događaja od njegovog samog rođenja. Boli, boli i nikada neće prestati, ali imam osećaj kao da je tu.

Foto: Instagram/printscreen

Sestrić Jane Todorović

Janina sestra je u prošlosti uvek bila tu za nju i pomagala joj je u odgajanju ćerke:

- Mi smo uvek bili vezani i složni. Moja sestra je deset godina mlađa od mene. Svoj život je posvetila mojoj porodici, sada kako je ona meni učinila da ja svoje dete izvedem na pravi put, tako ću ja sada biti uz nju. Rekla sam joj da ostaje u mojoj kući da zajedno žalimo. Tu smo jedna za drugu da ginemo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija