• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

28.01.2022

07:45

ADIL ĆE OBRADITI DŽEJEVE PESME?! Pevač otkrio neverovatne detalje: ŽELIM DA OŽIVE NJEGOVE NUMERE!

Estrada

ADIL ĆE OBRADITI DŽEJEVE PESME?! Pevač otkrio neverovatne detalje: ŽELIM DA OŽIVE NJEGOVE NUMERE!

Podeli vest

Adil Maksutović otkriva da će uskoro obraditi hitove svog tasta Džeja Ramadanovskog! Pevač anđeoskog glasa u intervjuu za Informer govori i o tome kakav je otac, da li mu smeta što sve više jutjubera počinje da se bavi muzikom i šta ga sprečava da predstavlja Srbiju na izboru za Pesmu Evrovizije

Adil obožava pesme pokojnog Džeja i često ih peva na nastupima.

- Voleo bih da obradim neke njegove numere. Meni je omiljena "Od ljubavi do mržnje" jer na mene ostavlja veoma jak utisak. Ma, ta mu je najlepša. Posebno volim i pesmu "Iznajmiću sobu sa pogledom na te". Lepo bi bilo da uradim rimejk tih pesama, sa nekim drugim aranžmanom, da te numere ponovo ožive i da ih zavole neki novi klinci.

Foto: Cobra

Mama sve dopušta

Strog sam prema sinovima, ali im zato mama sve dopušta

Adil Maksutović

Da li si strog otac?

- Stariji sin Adrijan ima osam godina i ide u muzičku školu, to ga baš zanima. Mlađi Daris ima dve godine i još je mali. Strog sam tata i dovoljno je samo da podviknem i sve me slušaju. Ali zato im majka nije stroga.

 

Da li ti smeta što sve više jutjubera počinje da snima pesme?

- Na ovoj sceni ima mesta za sve: i za jutjubere i repere. Više mi smeta što neki izgrađeni pevači pokušavaju da prate trendove, a treba da ostanu dosledni sebi. Podržavam sve koji su uspešni u javnom poslu, jer čim imaju publiku, nisu budale. Ako 200 ili 500 ljudi dođe da sluša nekog pevača, to je za poštovanje, a potpuno je nebitno da li se ta njihova muzika meni sviđa.

Foto: ATA Images

Da li bi voleo da Srbiju predstavljaš na Evroviziji?

- Naravno. Rođen sam u Beogradu, imam srpsko državljanstvo i bila bi mi čast da baš ja predstavljam našu zemlju na tom takmičenju.

Što se onda nisi prijavio na izbor za našeg predstavnika?

- Ne znam koliko sam sam ja adekvatna ličnost za to, jer sam težak kao crna zemlja. Morao bih u svemu da učestvujem, pa i u stvaranju pesme za Evropu. Nikad nisam dobio neki tekst na papiru, a da nisam umešao prste i dao deo sebe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 2 godine

Samo će upropastiti pesme. Jedan i ne ponovljiv je Džej. Dilber nije govorio sa mega pevačinom, tukao mu ćerku a sada bi da "oživi" pesme koje će uvek živeti uz Džeja.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija