• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.01.2022

08:55

NESREĆA NA KOPAONIKU Srpska blogerka hitno prevezena u bolnicu!

Instagram/printscreen

Estrada

NESREĆA NA KOPAONIKU Srpska blogerka hitno prevezena u bolnicu!

Podeli vest

Poznata srpska influenserka doživela je nesreću na Kopaoniku i završila je u bolnici

Blogerka Ena Luna je na svom Instagram nalogu otkrila da uživa u skijanju, u čemu ima dugogodišnje iskustvo i čime se pohvalila. Međutim, nakon toga otkrila je da je doživela nezgodu:

- Vaša odabrana skijašica ove godine. 20 godina vozim snoubord, ali i najboljima se dešava - poručila je ona.

Foto: Instagram/printscreen

Ena Luna

Ena je posle pada hospitalizovana, a snimak pada podelila je s pratiocima:

- Bila sam u bolnici, gde me je pregledao neurolog. Na kraju su ustanovili da nema potrebe za snimanjem glave. Ako se ne daj Bože desi bilo koji simptom... - podelila je Ena Luna u svojoj Instagram priči, pa dodala:

- Još neka teskoba, nelagoda poput mučnine, povraćanja, ne daj Bože gubljenja svesti i gubitka sposobnosti za govor, naravno da treba da se javim na dalje posmatranje. Međutim, za sada je to to. Nisam mogla da ne odem jer mi ne bi savest bila mirna i čista.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija