• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.01.2022

11:38

PEVAČ OBJAVIO 24 GODINE STAR SNIMAK! Saša Matić izgledao POTPUNO DRUGAČIJE na početku karijere! (VIDEO)

ATA Images

Estrada

PEVAČ OBJAVIO 24 GODINE STAR SNIMAK! Saša Matić izgledao POTPUNO DRUGAČIJE na početku karijere! (VIDEO)

Podeli vest

Pevač Saša Matić objavio je video na Instagramu koji je nastao pre 24 godine, na početku njegove karijere.

Saša je istakao da su godine brzo prolete, ali se usput prisetio kako je izgledao.

- Pre 24 godine... Proletele su. A opet, svega je stalo u njih. Kako vam se sviđa danas ovo? Ima li mnogo razlike u pevanju? - napisao je Matić.

Podsetimo, pevač Saša Matić na Savindan je bio domaćin škole "Banović Strahinja", a tom prilikom dao je i svoju donaciju. On je školi poklonio klima uređaje, ali i opremu za muzički kabinet...

- Za zadovoljstvom sam prihvatio da danas budem domaćin. Obe moje ćerke su tu, jedna završava školu "Banović Strahinja", a druga je završila prošle godine. One su verovatno ponosne što im je tata danas domaćin. Čast i domaćin je biti domaćin školske slave. Ćerka se danas sprema za hor, a to me je podsetilo na dane kada sam ja bio vodeći glas u horu. Bio sam najpopularniji u školi i zbog pevanja i zbog sviranja.

Foto: Printscreen You Tube

Saša Matić

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija