• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.01.2022

15:25

BEKVALČEVA JE OVO POSVETILA SESTRAMA! Nataša otkrila mračne tajne! (VIDEO)

Promo

Estrada

BEKVALČEVA JE OVO POSVETILA SESTRAMA! Nataša otkrila mračne tajne! (VIDEO)

Podeli vest

Pop zvezda objavila je danas svoju dugo najavljivanu novu pesmu

Nakon velikog letnjeg hita koji je prošle godine izbacila u duetu sa Rastom, Nataša Bekvalac vraća se svojim korenima pesmom "Tajne" za koju ističe da je daleko najintimnija numera koju je otpevala u karijeri dugoj 22 godine.

Foto: Promo

Novu pesmu posvetila sestrama... Nataša Bekvalac

Vodeći se rečenicom iz filma Titanik da je srce svake žene neistraženi okean prepun tajni, Bekvalčeva nam u ovom video ostvarenju baš sa Ibice, gde je po svom priznanju doživela neke od najlepših momenata svog života, poručuje da su njene mračne isto koliko su i sjajne.

Foto: Promo



- Čim sam prvi put čula "Tajne" znala sam da je to moja pesma i da će sigurno obeležiti jedan deo moje karijere, ali sam se neko vreme bojala da uđem u studio i otpevam je pošto sam imala utisak da je previše velika za mene. Odlučila sam da je ipak snimim upravo takvu, nedovoljno veliku i moćnu. Zato što je i moja duša takva. Ogromnu zahvalnost dugujem svima koji su mi pomogli da vam otkrijem svoje "Tajne" jer ništa ne bi bilo izvodljivo bez ljudi koji sa mnom nesebično dele svoje talente- kaže Nataša.


Autori pesme su Miloš Roganović i Atelje Trag, a spot su radili Dušan Petrović i Aleksandar Batajić, dok je za Natašin vizuelni identitet u Tajnama kao i do sada zadužena njena sestra Kristina.  

Inače, na početku spota jasno se može videti natpis da je Nataša pesmu posvetila svojim sestrama. 

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija