• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grandonline/Informer.rs

30.01.2022

13:59

NEMAM DECU NI UNUČIĆE! Lepa Lukić otkrila zbog čega NAJVIŠE ŽALI U ŽIVOTU!

E Stock/Dušan Milenković

Estrada

NEMAM DECU NI UNUČIĆE! Lepa Lukić otkrila zbog čega NAJVIŠE ŽALI U ŽIVOTU!

Podeli vest

Pevačica Lepa Lukić oduvek ja važila za osobu koja voli da se našali.

Ona je otkrila u čemu je zapravo tajna.

- Nisam se trudila da održim mladalački duh, ne postoji recept za to. Ja baš ne spavam mnogo, zujim, idem i sad čak tražim društvo, neću da samujem, jednostavno ne trpim samoću. Volim kada sam u društvu. Idem da se družim sa mladima, šta da radim ja kod kuće u četiri zida, nemam ni decu ni unučiće da se savijam oko njih, imam samo mačku u kući - istakla je Lepa.

Foto: printscreen

Lepa Lukić

U njenoj željI da traje i širi pozitivne vibracije svakako uspeva, te ne čudi što je rado viđena u emisijama i među mlađom populacijom kolega koji joj izuzetno prijaju.

- Hoću da trajem, hoću jednostavno izazove. Ja ne idem da radim ono što rade starlete tamo, mene uzimaju zbog gledanosti. Uzimaju me kao ime, pa što da ne idem kada me svuda zovu - rekla je Lepa.

Podsetimo, Lepa Lukić je pre samo dve nedelje napunila 82. godine, a na vedrom duhu koji i danas poseduje zavide joj mnogi. Ne krije da je takva bila i kao devojčurak, te ne čudi što je bila miljenica jačeg pola.

- Normalno je da su mi se udvarali kada sam bila mlada, pa nisu me sigurno zaobilazili. Ja nisam mogla da se odbranim od muškaraca! Na svakakve načine su mi prilazili, pa kao i danas ovim mladim devojkama, a ja sam samo birala ovog hoću, a ovog neću - otkrila je nedavno.

Foto: Printscreen You Tube/Glamur TV HAPPY

Lepa Lukić

Rekla je reč, dve i o jakim ženama.

- Jaka žena je ona koja je uspešna i koja može da izdrži sve. Meni je žao što se približava trenutak kada ću prestati da pevam, mada ja nikad ne bi prestajala. Snimila sam dve pesme pre dva meseca u ovim godinama pevam kao i kad sam počinjala - rekla je Lepa Lukić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija