• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.01.2022

13:00

JOVANA JEREMIĆ SE DIRLJIVIM REČIMA OPROSTILA OD KSENIJE VUČIĆ! Voditeljka se umalo nije RASPLAKALA u programu UŽIVO!

printscreen

Estrada

JOVANA JEREMIĆ SE DIRLJIVIM REČIMA OPROSTILA OD KSENIJE VUČIĆ! Voditeljka se umalo nije RASPLAKALA u programu UŽIVO!

Podeli vest

Poznata novinarka i prva supruga Aleksandra Vučića, Ksenija Vučić, preminula je juče u Beogradu.

U tom trenutku, sa njom je bio sin Danilo, sa kojim je živela, a Hitna pomoć sat vremena pokušala je da je reanimira. Sahrana Ksenije Vučić biće sutra od 13 sati na Novom groblju.

Voditeljka Jovana Jeremić jutros se na ivici suza u svom programu oprostila od Ksenije Vučić. Inače, pre samo nekoliko nedelja Ksenija je gostovala kod Jovane Jeremić koja je izjavila da je jako teško prihvatila vest o smrti drage koleginice.

Nama je svima jako teško i izbegavam da se oglašavam na ovu temu, jer ne volim patetiku. Oni koji su je stvarno voleli i oni s kojima je ona razgovarala, nikada neće tako postupiti na televiziji - rekla je Jovana Jeremić i dodala:

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić

- Jako sam teško privhatila tu vest. Ksenija Vučić je imala dušu! Ja nisam osoba koja voli da pije kafe, posebno sa kolegama, ali Ksenija je bila osoba sa kojom si mogao da popiješ kafu, a da sutra nemaš problem. Zato je ona nenadoknadiv gubitak.

Ksenija je bila srpska novinarka i direktorka televizije "Pink 3", i bivša supruga predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića sa kojim je imala dvoje dece, sina Danila i ćerku Milicu. Rođena je 1968. godine u Beogradu. Novinarstvom se bavila dugi niz godina. Pre nego što je počela da uređuje i vodi emisiju „Pravac“ na televiziji "Pink 3", a kasnije "TV Vesti", Ksenija Vučić je radila u časopisu "Srpska reč", na radiju "Fokus" i televiziji „Studio B“.

Foto: printscreen

Ksenija Vučić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija