• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.01.2022

14:31

SVE BI DECU NJEMU RODILE, ALI ON BI SAMO SA MNOM! Tanji Savić se OMAKLO, slučajno potvrdila GLASINE da je u DRUGOM STANJU?! (VIDEO)

Tanjug/Informer/Privatna arhiva

Estrada

SVE BI DECU NJEMU RODILE, ALI ON BI SAMO SA MNOM! Tanji Savić se OMAKLO, slučajno potvrdila GLASINE da je u DRUGOM STANJU?! (VIDEO)

Podeli vest

Sve je iznenadila vest da je Tanja Savić navodno trudna sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a pevačica se tim povodom još nije oglašavala.

I dok je gradonačelnik Banjaluke tuguje jer mu je preminuo deda, Tanja se rasplevala u automobilu.

Foto: printscreen instagram

Tanja Savić peva

Naime, pevačica je objavila video na Instagram storiju kako peva, veseli se, a izbor pesme u ovom trenutku, kad je njen dečko u žalosti, svima je zaparala uši.

- Baš se provodim, gori ceo grad da li smo u vezi mi pitaju se svi. Sve baš sve bi decu njemu rodile, ali on bi samo sa mnom hteo, kupiće mi Abu Dabi ceo - pevala je ona, a na osnovu teksta pesme koju je pevala možemo samo da nagađamo da li je Tanja poslala Drašku skrivenu poruku vezanu za trudnoću, o čemu se prethodnih nekoliko dana pisalo.

Foto: printscreen instagram

Tanja Savić posvetila pesmu Drašku

Tanja Savić se raspevala u kolima, dok je Draško u žalosti za dedom

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija