• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

01.02.2022

12:25

GOCA BOŽINOVSKA PRETUKLA ŽENU NA ULICI! Nanela joj teške telesne povrede, krv na sve strane!

printscreen

Estrada

GOCA BOŽINOVSKA PRETUKLA ŽENU NA ULICI! Nanela joj teške telesne povrede, krv na sve strane!

Podeli vest

Pevačica Goca Božinovska priznala je da je zbog sina često ulazila u konflikte, te da je jednom prilikom pretukla ženu na ulici!

Pevačica Goca Božinovska priznala je u emisiji ''Amidži šou'' da se potukla sa jednom ženom nasred ulice zbog sina Mirka Šijana.

Foto: TV Pink printscreen

Naime, ona je na pitanje ''Koja je najgora stvar koju ste uradili kako biste zaštitili svoje dete?'' otkrila da je zbog toga što je nepoznata žena udarila njenog sina napravila haos na ulici.

Foto: printscreen instagram/gocabozinovska

- Potukla sam se sa jednom ženom koja je Mirku udarila šamar. Bukvalno sam ženu povredila, 15 dana je primala injekcije. Tukla sam se kao muškarac, oborila sam je nasred ulice. Udarila mu je šamar, a on je bio mali. Ja dođem sa autom i pitam: „Ko je tukao moje dete?”, a za mnom ide Jašar. Puno prijatelja je bilo kod mene u dvorištu na bazenu, ja u kupaćem, navukla sam samo neku haljinu - ispričala je Goca i dodala:

Foto: HIT dodatak/informer

Goca Božinovska se tukla na ulici zbog sina Mirka

- Meni su kolena bila krvava, ja sam ženu toliko tukla, imala sam prsten na ruci, ja je udarim u glavu, ona mene za rep. Ustvari, da ona mene nije uhvatila za rep, ja se nikada ne bih potukla. Vukla smo se po onom pesku krvave. To je nešto što je najgore što sam uradila. Sve mi diraj, ali dete ne.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija