• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

02.02.2022

16:31

BROJ JEDAN! Kako je balada Nataše Bekvalac POKOSILA MUZIČKU SCENU za samo nekoliko dana! (VIDEO)

ATA Images

Estrada

BROJ JEDAN! Kako je balada Nataše Bekvalac POKOSILA MUZIČKU SCENU za samo nekoliko dana! (VIDEO)

Podeli vest

Pop zvezda Nataša Bekvalac zapalila muzičku scenu novim singlom.

Pop zvezda Nataša Bekvalac objavila je pre četiri dana novi singl koji se našao na prvom mestu YouTube trending liste u kategoriji „muzika“, kao i na prvom mestu po popularnosti na listi svih klipova koji su u poslednje vreme objavljeni u Srbiji, kao i u Crnoj Gori, dok su Tajne u samom vrhu slušanosti i u Bosni, Makedoniji, Hrvatskoj i Sloveniji, pa čak i Austriji, Švajcarskoj i Nemačkoj.

Foto: Dušan Petrović

Pesma prva u trendingu

 

Iako zvuk pesme „Tajne“ ne pripada žanru koji se u Srbiji i regionu trenutno najviše sluša na digitalnim platformama, iskrenost i emocija koju je Bekvalčeva prenela u izvođenju kao i u spotu publika je prepoznala i višestruko nagradila.

- Ovo je prva pesma koja nije poručena, već koja me je sama pronašla i od koje sam se ježila od prvog trenutka kad sam je čula. Nijednog momenta nisam sumnjala da će se ljudima dopasti. Jedva čekam da je izvodim uživo - rekla je Nataša.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija