• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/M.K

03.02.2022

11:00

ZVEZDA GRANDA NOVA UČESNICA ZADRUGE? Ova takmičarka dobila je ponudu da uđe u rijaliti!

printscreen instagram/zorana_micanovic_official

Estrada

ZVEZDA GRANDA NOVA UČESNICA ZADRUGE? Ova takmičarka dobila je ponudu da uđe u rijaliti!

Podeli vest

Zvezda Granda privukla veliku pažnju.

Zorana Mićanović privukla je veliku pažnju publike ali i medija. Ona nije jedina pevačica koja je dobila ponudu da uđe u rijaliti, međutim nije se mnogo kolebala i donela je odluku bez razmišljanja.

Foto: printscreen

- Što se tiče rijalitija ja imam mišljenje da može da donese neku slavu, ali mislim da moje zahteve oni ne bi ispunili. Svakako se Grand produkcija ne slaže sa tim da ja uđem u rijaliti, a i ne mislim da je to moj pravac za dalje. Tamo ljudi vide kako izgledaš fizički i kada si dobro i kada si loše i kakav si kad se svađaš. Nije problem ni samo u tome jer se ja stvarno ne foliram pred kamerama i uživo kakva sam, takva sam. Samo smatram da to nije za mene- iskrena je Zvezda Granda.

Pevačica je priznala i kako reaguje na negativne komentare.

- Kada je neka stvar laž to nekako najbrže dođe do medija, ali dobro zato služe mediji. Mada, ja sam već nekako oguglala i volim da čitam hejt komentare. Negativni komentari me uopšte ne pogađaju, da li je to rekla neka zvezda ili neko iz običnog života mene stvarno ne pogađa - priznala je Zorana.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija