• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

04.02.2022

12:53

DŽEJEVA DEVOJKA POTPUNO PROMENILA IZGLED! Ovako sada izgleda Andrijana!

Promo

Estrada

DŽEJEVA DEVOJKA POTPUNO PROMENILA IZGLED! Ovako sada izgleda Andrijana!

Podeli vest

Emotivna partnerka legendarnog pevača pojavila se u javnosti nakon velike žalosti za njim

Andrijana Tomanić bila je devojka i menadžer pokojnog Džeja Ramadanovskog i do poslednjeg trenutka bila je uz njega. 

Foto: Instagram/printscreen

Andrijana sa Džejevim najbližima

Andrijana čuve uspomenu na Džeja, a nakon godišnjice njegove smrti organizovala je sećenje na pevača u jednom prestoničkom restoranu, gde su bili njegov kum Rule, ćerka Marija Ramadanovski i pevačica Vanesa Šokčić.
Andrijana je sada promenila imidž i potpuno drugačije izgelda, a u javnosti s epojavila njkena nova fotografije.

Foto: Instagram/printscreen

Promenila izgled... Andrijana Tomanić

Podsetimo, Andrijana je Džeja našla mrtvog u stanu kad se vratila iz prodavnice, a s njom je tada bila i njihova spremačica Dara.

Ova plavuša je Džeju bila podrška i pomoć, svoj život je, saznajemo, podredila njemu, a koliko mu je bila predana svedoči i njegov kum i najbliži saradnik Zoran Jagodić Rule.

- Svi znaju za Andrijanu. Ta žena je čudo. Ona je njemu bila i leva i desna ruka. Ja ga poznajem 25 godina, a oni su poslednjih 20 živeli zajedno. Ona je, kako je to voleo da kaže, njegova bela žena. Želeo je da napiše knjigu koja bi se zvala baš tako, „Bela žena“. Svi su znali - kad ne mogu da dobiju Džeja, zovi Andrijanu ili Ruleta. Ona je sjajna, ona je neko ko mnogo voli Džeja. O svom odnosu nikad nisu pričali, ali to se znalo. Doduše, niko ih nije ni pitao o tome - rekao je tada Rule.

Andrijana je imala ključnu ulogu u njegovom životu, naročito kad se razboleo. Upoznali su se pre više od dve decenije preko zajedničkih prijatelja. Ona mu je ugovarala nastupe, ali i gostovanja po emisijama. U oktobru su bili na poslednjem odmoru, i to u Bečićima, gde su proveli dve nedelje. Na more su otišli prema savetu lekara, da bi Džej uživao na čistom vazduhu i u mediteranskoj klimi.

Njihov odnos nikad nije bio tema u medijima, a ona je bez ikakve lične koristi štitila njegove interese. S njegovom porodicom od prvog dana je imala dobar odnos. Andrijana je godinu dana nosila crninu za pokojnim pevačem, a na godišnjicu njegove smrti donela je cvetni aranžman u obliku srca srca sa porukom “zauvek u mom srcu" i postavila je na centralno mesto nadgrobne ploče, ne dozvolivši nikome, čak ni najbližima, da bilo šta pomere ili diraju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12