• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

05.02.2022

11:24

NOVO VIKEND JUTRO SA POTPUNO NOVOM JOVANOM JEREMIĆ! Voditeljka u maloj crnoj haljini utegnuta kao praćka (FOTO)

printscreen

Estrada

NOVO VIKEND JUTRO SA POTPUNO NOVOM JOVANOM JEREMIĆ! Voditeljka u maloj crnoj haljini utegnuta kao praćka (FOTO)

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić oduvek intrigira svojom pojavom, a sada je posebno privukla pažnju gledalaca.

Usred zime Jovana se raskomotila i otkrila ramena, a kosu je svezala u punđu. Ljudi su odmah počeli da komentarišu na društvenim mrežama izgled voditeljke za koju kažu da je sve idealno "upakovala".

Jovana je ispred kamera u "Novom jutru" zasijala u maloj crnoj haljini, a dole je nosila lakovane salonke.

Jeremićeva je nače poznata po tome da voli da nosi usku odeću.

Foto: printscreen

- Moja krojačica i ja. Sve ona sređuje kada dobijem stvari, jer nema te uskosti u koju ja ne mogu ući. Sto uže, to je Jovana Jeremić! Ne podnosim "šlompave" stvari. To nose žene koje kriju - emocije, kilograme, prljavštinu raznih vrsta, ružne misli i neku vrstu frustracije - napisala je jednom prilikom na svom Instagramu.

Poslednju emisiju "Do koske sa Jovanom Jeremić" pogledajte u nastavku teksta:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čedomir

pre 2 godine

Pohvaljujem redakciju što je dotičnu ubacila u rubriku "estrada", a ne "novinarstvo" jer ovde nema ni "r" od novinarstva.Samo šala,komika,humor, a i dooosta prizemnog egzibicionizma.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija