• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

05.02.2022

17:24

ŠABANOVA KUĆA U ŠAPCU POTPUNO RENOVIRANA! Ilda otkrila detalje: Tamo će biti smeštene sve uspomene na našeg oca!

Novak Đurović/ printscreen

Estrada

ŠABANOVA KUĆA U ŠAPCU POTPUNO RENOVIRANA! Ilda otkrila detalje: Tamo će biti smeštene sve uspomene na našeg oca!

Podeli vest

Porodica Šaulić odlučila je da renovira kuću u Šapcu gde će se naći sve uspomene na kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Tri godine nakon što je Šaban nastradao u saobraćajnoj nesreći porodica Šaulić je rešila da skroz renovira kuću u Šapcu, koju on za života nije uspeo da završi i sredi, prenose mediji.

Šaulićeva ćerka Ilda rekla je da će sada redovno moći da odlazi na ovo mesto, svaki put kad oseti potrebu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ilda Šaulić

- Šaulići su postavili novu stolariju, dodali su ograde na terasama od kovanog gvožđa, a sređena je i kapija u dvorištu. Dolazili su majstori koji su obavili sve radove, a porodica je sporadično dolazila da vidi da li sve protiče kako treba. Želja je bila da se sve upristoji i izgleda lepo, pa su plac i kuću sredili onako kako su smatrali da bi i pevač uradio da je živ, s obzirom na to da ga je to smirivalo i da je bio vid opuštanja - priča izvor koji se našao na licu mesta.

Ćerka Ilda otkrila je da je ponosna na to kako je sve ispalo.

Foto: Informer - Zoran Sinko

Šaban Šaulić

- Kuća je renovirana i usput smo neke stvari promenili. U njoj komotno može da se živi, na sve smo mislili i napravili smo mali raj. Radove smo nadgledali povremeno, u zavisnosti od toga ko je i kada mogao da ode u Šabac, s obzirom na to da svi imamo mnogo obaveza. Još se vaga šta ćemo, ali svakako da će sve uspomene na našeg oca biti smeštene u ovoj kući. Šabanove stvari ćemo staviti, ali i brojne naše zajedničke uspomene iz čitave familije - rekla je Ilda i dodala:

- Kad god budem imala potrebu da tamo odem, odmah ću to uraditi. Mi smo bili mnogo vezani, to je nit koja nikad neće moći da nestane ili izbledi.

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija