• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2022

09:43

OGLASILA SE SANJA MARINKOVIĆ Imala samo jednu poruku za Kaću Živković

Insajder

Estrada

OGLASILA SE SANJA MARINKOVIĆ Imala samo jednu poruku za Kaću Živković

Podeli vest

Voditeljka Pinka Sanja Marinković konačno se oglasila nakon prozivki Katarine Živković!

Pevačica je autorku Magazina In isprozivala jer je iz emisije isekla njeno odgovor, pa je javno oplela.

-  Pošto je moj komentar u emisiji Magazin In kod Sanje Marinković na pitanje postavljeno Maji Marinković i meni "da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovde, jer moja je dužnonost da odbranim sebe, svoju profesiju i svoje koleginice koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar - napisala je Kaća, pa nastavila:

Foto: HIT dodatak/informer

Katarina Živković

- Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: "Predrasuda ima i biće, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem - ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju" S obzirom da je tokom emitovanja, moj komentar na njeno neprikladno pitanje, izostavljen (izbačen) - to može vrlo lako da se pogrešno protumači kako se ja zapravo slažem sa svime što ona govori, a pošto nisam odgovorila (tačnije pošto je isekla moj odgovor) - to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori, što je u krajnju ruku nefer i vrlo zlonamerno . Ne znam koja je bila Sanjina namera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene, već za sve moje kolege. Zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege - poručila je Kaća.

Foto: Printscreen You Tube

Sanja Marinković

Sanja joj je sada samo kratko odgovorila, objavivši fotografiju rejtinga emisije.
- Magazin In je i ove subote bio najgledaniji u svim ciljnim grupama! Zahvalna - napisala je Marinkovićeva. 

Foto: Instagram

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija