• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2022

12:30

ISPLIVAO VIDEO KOJI JE KATARINU ŽIVKOVIĆ IZBACIO IZ TAKTA - Evo šta se STVARNO DOGODILO u emisiji Sanje Marinković! (VIDEO)

Insajder

Estrada

ISPLIVAO VIDEO KOJI JE KATARINU ŽIVKOVIĆ IZBACIO IZ TAKTA - Evo šta se STVARNO DOGODILO u emisiji Sanje Marinković! (VIDEO)

Podeli vest

Informer.rs došao je u posed snimka koji je pevačicu Katarinu Živković, tokom gostovanja u emisiji "Magazin In", izbacio iz takta.

Nakon što je emisija prikazana, Katarina je na svom Instagram profilu objavila da je Sanja u montaži navodno isekla deo pitanja koji joj je postavila, pa je pevačicin odgovor dobio drugo značenje.

Sanja tvrdi da je svaki gost kod nje maksimalno ispoštovan i da nikada nije pravila razlike među gostima. Dokaz toga jeste video, u čiji smo posed došli, i koji pokazuje da voditeljka Sanja Marinković nije imala nikakve loše namere.

Foto: Aleksandar Jovanović

Sanja Marinković

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Znaci Katarina je slagala. Cuj ove Maje, zene su superiornije, glumi nesto, a najnemoralnija devojka u rijalitijima, a lonasanje ravno nuli.

jasna

pre 2 godine

BRAVO YA KATARINU I OYDRAV NJOJ I MAJI OVA GLUPA SANJA STALNO TO RADI PONIYAVA LEPSE OD SEBE

Nina

pre 2 godine

Sanja je iskompleksirana, frustrirana osoba. Na perfidan način ponižava Katarinu i druge pevačice. Stavila je u isti koš Katarinu i ovu Maju koja se jebe po rijaliiju s kim stigne. U svakoj profesiji ima lakih zena i onih koje to nisu. Koliko se samo voditeljki bave elitnom prostitucijom. Ja ne bih gostovala kod ove nikad.

Svasta

pre 2 godine

Naravno da je isekla kad je glupacu dovela u emisiju .. ne ume da odgovara na pitanja vrti pricu glupu u nedogled i ne odgovori na pitanje ... ???

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17