• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/M.K

08.02.2022

12:10

NAPUŠTALE STUDIO, SVAĐALE SE SA VODITELJIMA! Ove pevačice su dolazile u sukob sa autorima emisija !

printscreen

Estrada

NAPUŠTALE STUDIO, SVAĐALE SE SA VODITELJIMA! Ove pevačice su dolazile u sukob sa autorima emisija !

Podeli vest

Katarina Živković i Sanja Marinković nisu jedine koje su imale sukob, i druge pevačice su se svađale s voditeljima

Svađa pevačice Kaće Živković i voditeljke Sanje Marinković danima trese javnu scenu, a njih dve nisu jedine koje su došle u sukob. Među javnim ličnostima, mnogo je onih koji su se posvađali sa autorima i voditeljima emisija. Nakon burnih svađa, estradni umetnici i voditelji najčešće su završavali u novinskim stupcima, a ovo su najburniji sukobi.

Jovana Jeremić i Didi Janković - svađa usred emisije

- Problem je nastao tokom gostovanja pevačice u jutarnjem programu kada je ona pobesnela jer je smatrala da je premalo zastupljena u programu. Nakon ovoga, Jovana je izjavila da je ta pevačica "umislila da je zvezda, a nije zvezda ovde u Srbiji" kao i da joj je muž pevačice "pretio što je ona u mom jutarnjem bila samo tri minuta, a Miki Mećava je bio 15 minuta".

Foto: Instagram

Slavica Ćukteraš i Milan Milošević - svađa kod Ognjena Amidžića

Njih dvoje imali su debatu u emisiji k"Amidži šou", a u jednom trenutku pevačica je htela da napusti program, zbog, kako je tvrdila, vređanja i ponižavanja od strane voditelja. 

Foto: Instagram

Sanja Marinković i J.K. - prozivanje tokom emisije

sanja Marinković nije imala problem samo sa Kaćom, već i sa jednom pozb+natom pevačicom 2003. godine, a njihov sukob događao se tokom cele emisije. Pevačica je imala potrebu da istakne kako je ona izuzetno bitna pevačica i da bi Sanja trebalo da se oseti privilegovano što ona sedi u emisiji pred kamerama. Ali voditeljka joj nije ostala dužna, pa je postavjanjem privatnih pitanja pevačicu postavila na svoje mesto. 

Foto: Insajder

Tea Tairović i Siniša Medić- svađa zbog eksplicitnih snimaka

Svađa između pevačice i voditelja dogodila se kada je voditelj pitao pevačicu za ekspilicite snimke na društvenim mrežama. Ona je odmah izrevoltirana tim pitanjem ustala i napustila emisiju. 

Foto: Instagram

Tanja Savić i Jovana Jeremić- svađa zbog otkrivanja tajni

Kontroverzna voditeljka britkog jezika obelodanila je tajnu poznate pevačice o njenoj vezi sa političarom Draškom Stanivukovićem i tada "navukla gnev" Tanje Savić. Njih dve, nakon toga gostovale su u emisiji Ognjena Amidžića, a pevačica je na početku odlučila da ipak ne želi da bude u studiju sa voditeljkom i napustila je emisiju.

Foto: Instagram

Nataša Bekvalac i Sergej Trifunović - Zbog da jedeš g*vna! 

Poznata svađa pevačice i glumca koji se tom prilikom našao u ulozi voditelja, postala je kultna i njena izjava "Zbog da jedeš g*vna" i dalje je veoma popularna. Pevačica je prekinula svoj nastup jer nije bila zadovoljna najavom, nakon čega je opsovala voditelja, a on joj je na to žustro odgovorio: "Recite zvezdi da ovo nije Pink" 

Foto: Instagram

Sanja Marinković i Katarina Živković- sukob nakon emisije

Poslednja svađa koja je uzburkala estaradu bila je izmedju Kaće Živković i Sanje Marinković. Naime, voditeljka je isekla pevačicin odgovor, dok je pitanje koje je postavila maji Marinković i njoj, ostavila. Ovo je Kaću iznerviralo, pa se oglasila na svom instagram profilu i dobila podršku koleginica.

Foto: Insajder

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija