• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer/D. I.

08.02.2022

16:06

STRAVIČNE UVREDE! Verenica Slobe Radanovića uputila užasne reči Jovani Jeremić!

informer.rs

Estrada

STRAVIČNE UVREDE! Verenica Slobe Radanovića uputila užasne reči Jovani Jeremić!

Podeli vest

Verenica poznatog pevača i nekadašnjeg rijaliti učesnika oglasila se i uputila uvrede voditeljki.

Jelena Đuričanin, verenica Slobe Radanovića danas je objavila fotografiju Jovane Jeremić uz salvu ružnih reči. 

Foto: printscreen/tvpink

Jelena Đuričanin

- Ima li išta ogavnije i poremećenije od ove spodobe? Čovek nije video decu tri godine , ovaj psiho brblja o sebi i hrani svoj ego - napisala je Slobina lepša polovina.

Foto: Instagram/printscreen

Nakon ove objave, oglasila se i Jovana koja je odgovorila u svom stilu, te naglasila da, za razliku od Jelene, ona jeste pomogla tom čoveku:

- Verenicama muškaraca koji nemaju svoju profesiju, takođe ime i prezime, već su samo verenice svojih muškaraca, a ne ličnosti same za sebe neću davati publicitet. Ne znam ko je osoba niti me dotična interesuje. Najvažnije je da se čoveku pomogne da pronađe svoju decu i ja uveliko radim na tome - rekla je Jovana i dodala:

Foto: Privatna arhiva

- Dok drugi pričaju o meni, a znate onu staru "Miševi često zbore o lavu, miševi tuđe živote vode. Al su bez daha od svoga straha. Lava ne vole. Al mu s edive. I miš nikada neće da prizna kako se lavu iskreno divi. Miš sanja često slavu i presto. Al gricka , šuška i tako živi. Pričaju kako poznaju lava i da su jači, bezbrižno leže, al čim se lavlja pojavi glava nastane tajac, pa se razbeže. Spori, a misle kako su brzi, u svpojoj zlobi miševi trunu, neko je rođen samo da mrzi, a neko rođen da nosi krunu - izrecitovala nam je ona pesmicu Nedeljka Popadića.

Ali to nije sve. Jovana je u priču uvela i Slobinu prvu suprugu Kristinu Kiju Kockar:

- Još nešto. Ako već traži popularnost neka se ugleda na Slobinu prvu ženu Kiju Kockar koja ima ime i prezime za raliku od nje, i javna je ličnost u odnosu na nju, a ako pak ima kompleks niže vrednosti u odnosu na Kiju jer je Kijina senka neka ide kod psihijatra. Veliki pozdrav od male koja čini čuda. Nisam joj ja kriva što je u Kijinoj senci , pa frustracije leči na drugim uspešnim i ostvarenim ženama koje imaju ime i prezime i nisu ničije verenice nego ličnosti za sebe. U ovom sluaju se kaže on je muž Jovane Jeremić, a ne obrnuto verenica Slobe Radanovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jela

pre 2 godine

Jovana je umišljena Koža.Iskompleksirana i ne može nijednu Ženu da ostavi na miru.Mislila je ako se razvede da će Svi Muškarci poludjeti za njom.Morace da poraste da to dočeka.

Pegi

pre 2 godine

A Kija Kockar je ime i prezime. Isto kao i Jovana Jeremic. Vidi se kakva si osoba kad ti je samo bitno ime i prezime. Ne znam tu devojku ali ona i sama, bez titule necije verenice, verovatno kao covek vredi vise nego vas dve zajedno. Bez imena i prezimena

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

EURO 2024, pratite iz minuta u minut dešavanja 5. dana Uživo
EURO 2024

EURO 2024, pratite iz minuta u minut dešavanja 5. dana

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Zabava

Umrla Tereza Vuk u 47. godini
Kultura

Umrla Tereza Vuk u 47. godini

Za svoju poslednju knjigu "Zašto moj đavo ima krila", Vukova je bila nominovana za najbolji roman u protekloj godini. Bila je i autorka knjiga "Creepiatria" i "Columniatria", a pisala je i kolumne.

18.06.2024

09:13

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija