• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs/D. I.

09.02.2022

08:30

BRENA NE MOŽE DA PRODA VILU NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Pevačica se uskoro seli u Beograd na vodi!

printscreen

Estrada

BRENA NE MOŽE DA PRODA VILU NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Pevačica se uskoro seli u Beograd na vodi!

Podeli vest

Proslavljena pevačica rešena je da proda vilu, ali joj ne polazi za rukom

Lepa Brena odlučna je u tome da proda vilu u kojoj decenijama živi, ali s obzirom na to da je ceni na 2.500.000 evra, ne može da nađe kupca. 

Foto: printscreen

Brena vodi računa o svakom dinaru...

Brena i njen muž Slobodan Boba Živojinović ne žele da snize cenu ni za jedan evro, pa je prodaja zapela zbog toga. A kako stvari stoje, njima se i ne žuri tvrdi jedan trgovac nekretninama za medije. On dodaje da je zainteresovanih bilo mnogo i da su bili oduševljeni viom, ali da uvek zapne oko cene.

- Brena sve gleda kao biznis, pa i prodaju kuće, a sigurna je da će ona jednog dana naći svog novog vlasnika. Ipak, s druge strane, to što je još uvek nije prodala joj stvara i pritisak, jer Živojinovići planiraju selidbu u novi stan u novoizgrađenoj kuli u luksuznom naselju na Novom Beogradu. Živojinovići su tamo kupili ceo sprat, a jedan od najvećih i najlepših apartmana ostavili su za sebe. U toj zgradi prvi komšija će im biti Novak Đoković, a kako kvadrat u toj zgradi košta od tri do tri i po hiljade evra, prostom računicom to znači da su sprat platili najmanje 600.000 evra - navodi izvor.

Foto: HIT dodatak/informer

Sele se u Beograd na vodi... Brena i Boba

- Breni svi savetuju da malo rediguje cenu kako bi što pre prodala kuću, ali ona neće ni da čuje za to. Kaže da ta kuća vredi i više, da je decenijama ulagala u nju. Ljudi su dolazili i gledali, ali uvek bi zapelo kod cene. Ona je kuću oglasila još prošle godine na leto kod jedne agencije za nekretnine, ali za sada ništa. Do sada se nije sekirala, jer je veći deo godine provodila na putovanjima, ili u nekim od nekretnina koje imaju na Floridi, Monte Karlu i Hrvatskoj.

Foto: Instagram/printscreen

Najmanje vremena tokom prošle godine je provela u Beogradu, pa ni za slavu Aranđelovdan nije bila na Bežanijskoj kosi. Otkad su deca otišla svako na svoju stranu, tek je ništa posebno ne veže za nju i postala joj je prevelika, a i mesečni troškovi za održavanje su joj ogromni. To joj se nikako ne sviđa, posebno što se zna da ona pazi na svaki dinar. Kako će kula na Novom Beogradu uskoro biti završena, želi da se potpuno posveti tom stanu i njegovom uređenju - rekao nam je izvor.

Podsetimo, Brena je pre nekoliko godina priznala da razmišlja da proda kuću na Bežaniji i da je sve to biznis.

- Što da ne, svaka roba ima svog kupca. Sve što je u našem poslu, i biznisu, sve je na prodaju - potvrdila je tada balkanska zvezda u emisiji "Grand njuz".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milam

pre 2 godine

Stan na takvom mestu je za biznis,a kuca negde na selu za zivot

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17