• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Scandal/Informer.rs/D. I.

09.02.2022

12:32

MIROSLAVU ILIĆU POZLILO! Pevač stigao kući sa suđenja i skočio mu pritisak, a onda mu se slošilo!

printscreen

Estrada

MIROSLAVU ILIĆU POZLILO! Pevač stigao kući sa suđenja i skočio mu pritisak, a onda mu se slošilo!

Podeli vest

Proslavljeni pevač pre nekoliko dana prisustvovao je poslednjem ročištu u palati pravde povodom procesa koji je protiv njega pokrenuo Devin Antonović, sin Mirjane Antonović

Zdravstveno stanje Miroslava ilića, kako prenose mediji, naglo se pogoršalo nakon suđenja koje je imao pre nekoliko dana.

Foto: ATAIMAGES

Skočio mu pritisak zbog suđenja... Miroslav

Ilić je prisustvovao poslednjem ročištu u kom Devin Antonović pokušava da ustanovi da li mu je on biološki otac, zbog čega je podneo tužbu. S druge strane, njegova majka Mirjana Antonović koja tvrdi da je Miroslav Devinov otac, bila je sprečena da ovoga puta dođe.

Foto: Informer/Marko Đoković

Čeka se odluka suda... Mirjana Antonović

A iako sudska presuda još nije doneta, Miroslavu je pozlilo po povratku sa suđenja:

- Kada je stigao, pritisak mu je naglo skočio. Bilo mu je baš loše. Žalio se i na probadanje u grudima. Njegova žena htela je da zove hitnu, ali je on to odbio. Uzeo je terapiju i rekao da ne može da veruje da se u ovim godinama vuče po sudu, naglasivši da je Antonovićeva mogla sve to da reši mirnim putem, sa njim, ali pošto je navodno ona to odbila, on zato i beži od suda. S obzirom da je suđenje bilo zatvoreno za javnost detalji se ne znaju - zaključio je izvor.

Miroslav se nije pojavljivao u javnosti previše od kada je počelo suđenje, a sve vreme je negirao da s Mirjanom ima dete. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija