• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

09.02.2022

19:02

DOĐE MI U EMISIJU KAO JAVNA LIČNOST, PA GLUMI SVETICU... Jovana Jeremić raskrinkala javne ličnosti u novoj epizodi "Do koske sa Jovanom Jeremić"!

Infromer.rs

Estrada

DOĐE MI U EMISIJU KAO JAVNA LIČNOST, PA GLUMI SVETICU... Jovana Jeremić raskrinkala javne ličnosti u novoj epizodi "Do koske sa Jovanom Jeremić"!

Podeli vest

U novoj epizodi emisije koju Jovana Jeremić vodi na portalu Informer. rs, ona se obratila javnim ličnostima koje se predstavljaju u javnosti kao fine i bogate, iako to nisu

S obzirom na to da je ona voditeljka koja često dolazi u kontakt s brojnim poznatim ličnostima, sada je u svojoj emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić" prokomentarisala koliko javne ličnosti obmanjuju naciju:

- Zdravo svima, peta  po redu rubrika "Do koske" sa Jovanom Jeremić". Danas pričamo potpuno iskreno o dvostrukom moralu i sistemu vrednosti u javnosti, o foliranju u javnosti, o javnim ličnostima koje pas nema za šta da ujede, a foliraju se na Instagramu i u javnom životu kako imaju puno novca jer verovatno to je jedino što imaju da ponude svojoj publici, kupuju automobile na lizing, a jedva imaju novca da napune te rezeorvare. 

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić

- Ja sam neko ko je javna ličnost i ko propagira u javnosti da budeš normalan, da budeš svoj i da budeš to što jesi, sve i da si najgori na svetu, da budeš iskren prema svojoj publici jer iskrenost je ono što pronalazi put do naroda u svakom momentu. Moj Instagram profil je profil koji ima fotografije, koje uopšte nisu prijemčljive često, ali naravno da imam profesionalne, naravno da imam i one fensi, to je potpuno ok, ali vrlo često to su fotografije iz normalnog života, kada ja nisam savršena, kada je rusvaj u kući, kada hranim Leu, ili jedne potpuno prirodne fotografije koje pokazuju mene jednu kao prirodnu i potpuno normalnu javnu ličnost i zato jesam pronašla put do srca svih gledalaca Srbije, a Boga mi i regiona. 

Foto: Privatna arhiva

- Želim da poručim svim mladima, da se ne ugledaju na takve javne ličnosti, da život je suštinski borba i da ljudi moraju da se bore za ono što žele, i da ne očekuju da će nešto da im padne sa neba. Da se žene trude da imaju sve svoje, svoj automobil, svoj posao, svoj stan i da ne očekuju da im neko drugi to obezbedi, jer ljubav je moguća samo u potpunoj slobodi, a slobodni ste kada sami sebi obezbedite jedan normalan život i sami birate čiji ćete da budete, jer čovek prvo mora da bude svoj, a posebno žena, prvo da bude svoja da bi bila kvalitetno nečija. Ja sam uvek volela te čiste situacije i zato volim da govorim o dvostrukom moralu, o moralu kada mi neko dođe u emisiju od javnih ličnosti, pa se folira da je svetica, a ja znam šta je sve radila tu noć. Bilo da je u pitanju muškarac, najčešće su takvi u pitanju, da se razumemo, ali i određene žene u javnosti, pa čak i iz moje profesije koje se foliraju da su velike dame, koje ne shvataju da biti "dama" ne znači šta si obukao, i kako preparirano se ponašaš u studiju jer to je neprirodno ponašanje. Biti "dama" prvo podrazumeva biti obrazovan, to je na prvom mestu, na drugom mestu je da tvoji postupci odišu čašću, da tvoj stil života bude častan i da tvoj stil života bude u skladu sa tvojim mislima, da podjednako isto živiš, bilo da te neko snima, bilo da te neko ne snima. To je iskren pristup publici, iskren pristup životu i to je ono što je pravo. Javnim ličnostima koje se foliraju i glume ludilo na Instagramu, poručujem da je sve to kratkog daha i da kako vreme prolazi takve ličnosti nestaju sa javne scene, da će opstati samo oni koji imaju istinski kvalitet i iskrenu emociju i koji žive u skladu sa onim što su. 

- Ne zaboravite, postoji stara Latinska izreka, a time ću i da završim: "Omnia mea mecum porto", što znači "Sve svoje nosi sa sobom", imajte svoje, i nosite svoje sa sobom, da biste mogli kvalitetno da budete nečiji i da tražite od drugog samo ono što imate - Voli vas vaša Jovana Jeremić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
da

pre 2 godine

Ovom idiotu,pod hitno treba dijagnozu da postave. Ti si psih. Tebe treba zabraniti,i ograditi od ljudi. Ti si nakaza,i zlo. Sramota i ponizenje zenskog roda. Ne razumem,sta treba da se desi vama u redakciji,da prestanete da reklamirate i pisete,o ovakvim nebitnim osobama???? O ljudima,koji nas sramote. Zar nije dovoljno to,sto vam svi saljemo uvredljive komentare,koje vi ne zelite da objavite????

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija